De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

Marveld Toernooi

marveld Tournament

Marveld Toernooi

Elk jaar vindt er bij voetbal club SV Grol in Groenlo een internationaal voetbal toernooi plaats. Dit jaar begint het toernooi op vrijdag 5 juni en eindigt het op zondag 7 juni. Tijdens het toernooi wordt er op top niveau voetbal gespeeld.
Dit jaar doen er 12 clubs mee, waaronder 5 Nederlandse clubs: Ajax, Feyenoord, AZ, PSV en SV Grol.
De buitenlandse clubs bestaan uit: FC Barcelona, Atlético Madrid, Schalke 04, FC Dallas, Red Bull Bragantino, Palmeiras en Slavia Praag.

Dit jaar opent de winnaar van afgelopen jaar, FC Barcelona het toernooi en spelen zij tegen de Braziliaanse club Palmeiras. Noteer de datum maar alvast voor deze spannende wedstrijd, vrijdag 5 juni om 17:30 uur op het hoofdveld van de voetbalclub SV Grol in Groenlo.

Drie dagen lang spelen de clubs wedstrijden tegen elkaar en op zondag middag is de finale wedstrijd te zien op het hoofdveld, waarbij er een winnaar komt voor het 31e Marveld Toernooi.

Tickets

De entree tickets zijn te koop bij de ingang van de club.

Locatie

SV Grol
Oude Winterswijkeweg 37
7141 DE Groenlo
www.marveldtournament.com