Menu
Nieuws

Wonen in de Achterhoek

Welkom in de Achterhoek – Groene, gastvrije en vooral gezellige graafschap.

Bent je op zoek naar een geschikte woonruimte in de Achterhoek? De regio is fantastisch gelegen. De helft van je week kwijt aan file stress ? Niet in de Achterhoek. Wil je een betere verhouding tussen werk en prive dan is de graafschap van Nederland , de regio Achterhoek een droomplek. Deze regio is booming , men spreekt niet voor niets over ‘het geluk van Nederland‘ !

Zelf een prachtig huis bouwen ? Het is nog betaalbaar en mogelijk in de Achterhoek !

Bent u van plan om zelf een droomhuis te bouwen? De vraag die u uzelf zou moeten stellen, waar komt het droomhuis te staan in de Achterhoek? Wanneer u een plaats in gedachte heeft, dient u te kijken of er een geschikte bouwkavel is voor uw droomhuis. Op www.bouwkavelsonline.nl kunt u kijken of er in de Achterhoek een geschikte bouwkavel beschikbaar is.

Eerst huren ? U voelt zich snel Thuis in de Achterhoek

Wilt u liever een huis huren in de Achterhoek, geen enkel probleem. Op thuisindeachterhoek.nl kunt u het aanbod aan huurwoningen bekijken. U kunt bij het zoeken naar een huurwoning aangeven waaraan de huurwoning en de omgeving waarin de huurwoning staat dient te voldoen. Door uw wensen te specificeren, kan de website een specifieker aanbod geven.

Makelaar

Wanneer u een huis wilt huren, kopen of verkopen is het verstandig om een makelaar in de arm te nemen. Een makelaar kijkt met een ander oog naar de woning dan uzelf en ziet dingen waar u misschien niet over heeft nagedacht. Op Funda staan de makelaars van de Achterhoek. Neem zelf een kijkje op Funda en kijk welke makelaar het beste met u matcht.