De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805
Image Alt

Ontdek het prachtige Bergherbos

Magisch Bergherbos

Ontdek het Bergherbos

Voel de magie van een ochtend of avondwandeling in Montferland

Bezoek het, voel het!

Gelegen in het prachtige Montferland ligt het mooie Bergherbos. Dit bos is bij uitstek geschikt om activiteiten als wandelen, fietsen en paardrijden te ondernemen. Daarnaast is het bos geschikt om als gezin met je kinderen in het bos te spelen of om vakantie te vieren.

Foto serie

Proef alvast de sfeer in het magische bos op Bergherbos.nl

De Motte

Eén van de bekendste plekken in het Bergherbos is de Motte. Dit is een heuvel die ongeveer 1000 jaar geleden is gemaakt. Op deze prachtige heuvel is een hotel en restaurant gevestigd, zo kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee genieten van een prachtig uitzicht.

Een bos om van te dromen

Met de heuvelachtige akkers, de indrukwekkende bossen en de prachtige landschappen is dit bos een waar plaatje. Daarnaast heeft het bos ook vele soorten planten, bomen en dieren. Voor natuurliefhebbers is het de ultieme plek om heerlijk te genieten.

Als wij u een u een tip mogen geven, is het ’t Peeske of Broods een uitzonderlijk goed startpunt voor uw prachtige wandelroute door het Bergherbos.