Menu
Nieuws

Farm & Country Fair

Farm en Country Unsplash

Op vrijdag 26 juni tot en met zondag 28 juni is de Farm & Country Fair in Aalten. Tijdens de Farm & Country Fair kun je alles over het landleven en de natuur bewonderen.

Op vrijdag 26 juni en zaterdag 27 juni is het geopend van 10:00 uur tot en met 21:00 uur en op zondag 28 juni van 10:00 tot en met 18:00 uur.

In dit weekend kun je winkelen bij maar liefst 400 stands, genieten van prachtige Engelstalige akoestische muziek en kijken naar veel shows die worden uitgevoerd. Voor de kinderen zijn er ook leuke kinderactiviteiten, kortom het is leuk voor alle leeftijden.

Bij de winkeltjes kun je van alles vinden, denk hierbij aan mooie kwaliteit kunst, kleding, sieraden, wellness, decoratie, allerlei tuinspullen, dierverzorgingsproducten en nog meer is hier te vinden.

Er worden veel presentaties gehouden over het leven op de boerderij en moderne landbouwmachines. Een aantal boeren maken heerlijke lekkernijen op hun terrein en vertellen hier alles over.

Tijdens het bezoek aan de Farm & Country is het ook echt de moeite waard om naar het Follybos te bezoeken. Hier vindt je van allerlei bouwkundige gekkigheid. Speel een piano in een stenen theepot of dwaal door een ondergronds gangenstelsel.

Tickets

De prijs voor de online voorverkoop voor volwassenen is € 14,50 en dit kan tot 16 juni, daarna is de prijs € 17,50 van 22 tot en met 25 juni en aan de kassa. Voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar bedraagt de prijs € 5,-. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis.

Locatie

Westendorpweg 2
7122 JT Aalten
Tel: 0543 – 46 62 94
E-mail: info@countryfair.nl of Farmcountryfair@gmail.com
www.countryfair.nl