Menu
Nieuws

BAX 5×5 Estafetteloop

BAX 5x5 estafetteloop Unsplash

Wie vindt hardlopen niet leuker om samen te doen? Moedig elkaar aan om door te gaan en niet op te geven. Op zaterdag 9 mei dagen de teams uit de gehele regio elkaar uit op de atletiekbaan van sportpark de Bezelhorst in Doetinchem.

Op een parcours met een afstand van 5 kilometer strijden de teams met 5 deelnemers voor de winnende plaats. Bij de meeste teams die deelnemen gaat het vooral om het meedoen en de gezelligheid tijdens deze sportieve middag. Iedereen loopt dezelfde afstand op het zelfde parcours en dezelfde samenstelling. Er zijn 4 categorieën voor de teams. Het herenteam, damesteam, mixteam en jeugdteam. De teams bestaan uit hardlopende vrienden, clubgenoten, collega’s, familie, kennissen of buren. De wedstrijd start om 13:30. Bij een estafetteloop draait alles om een team, dit is dus heel anders dan de individuele wedstrijden.

Kan je een team maken van 5 enthousiaste personen schrijf je dan zo snel mogelijk in voor de estafetteloop op 9 mei. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl tot en met 4 mei 2020.
De kosten voor het inschrijven is € 30,- per team.

Locatie

Atletiekbaan Argo Atletiek
Sportpark de Bezelhorst
Bezelhorstweg 87
7009 KK Doetinchem
E-mail: woc@argoatletiek.nl
www.argoatletiek.nl