De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

Seesing Tournament

Seesing Tournament Unsplash

Seesing Tournament

Zoals ieder jaar is er dit jaar ook weer het Seesing Tournament in Zieuwent. Dit jaar vindt het toernooi plaats tijdens het pinksterweekend op zaterdag 30 en zondag 31 mei 2020. Dit jaar spelen er geen nieuwe clubs, maar dit jaar strijden de bekende clubs om winnaar te worden van het 18e Seesing Tournament. Dit jaar keert AC Milan, die in 2019 winnaar werd weer terug naar het toernooi, hopend om dit jaar weer te winnen.

Ac Milan is in poule B ingedeeld met PSV, Feyenoord, Borussia Mönchengladbach en Slavia Praag. Na het eerste Seesing Toernooi keert ook de Duitse club weer terug naar Ziewent om deel te deelnemen aan het toernooi.

In poule A is RKZVC, de Zieuwentse amateur club ingedeeld. De club zal worden versterkt met een aantal regionale spelers. De Ziewentse voetballers van JO13-1 gaan de strijdt aan tegen AZ, Borussia Dortmund, OSC Lille en RSC Anderlecht die al weer voor de 11e keer gaat deelnemen aan het toernooi.

Dit jaar is Ajax niet van de partij, zij spelen dit jaar op een ander internationaal toernooi in het buitenland.

Entreeprijzen

Voor volwassenen vanaf 13 jaar is een dagkaart € 6,- en een passe partout € 10,-
Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is de prijs voor een dagkaart € 3,- en een passe partout € 5,-
Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis.

Locatie

V.V. RKZVC
Sportpark ”De Greune Weide”
Harreveldseweg 17A
7136 KH Ziewent
Tel: 0544-35 16 07
www.seesingtournament.nl