Menu
Nieuws

Agrarisch Verleden Herleeft Toldijk

Agrarisch Verleden Herleeft Toldijk Unsplash

Het Agrarisch Verleden Herleeft wordt voor de 32e keer gehouden in Toldijk. Het evenement vindt plaats op zaterdag 2 en zondag 3 mei van 10:00 tot en met 17:00 uur.

Tijdens deze 2 dagen worden er antieke motoren, tractoren en werktuigen geshowd die in de 20e eeuw gebruikt werden voor de land- en tuinbouw. Het evenement is aangevuld met verschillende bezienswaardigheden en activiteiten met onder andere kinderattracties, de onderdelenmarkt, demo’s, trekkertrek en nog meer.

Tijdens de ontspannen sfeer kun je ook op het festivalterras genieten van een hapje en drankje.

Voor de echte oldtimerliefhebbers zijn er onderdelen en gereedschappen te koop bij de aanwezige standhouders en marktkooplieden.

Voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar zijn er een aantal kinderactiviteiten waaronder de scouting, met allerlei activiteiten met betrekking op het klimmen en de touwtechnieken. Tijdens deze dagen worden er rondritten met het treintje gemaakt over het terrein, naast dat dit leuk is voor de kinderen, is het ook erg handig voor de mensen die slechter ter been zijn. Naast alle machines zijn er ook schapen op het terrein te vinden. Op zondag zal er een parade zijn van oldtimers onder begeleiding van deskundig commentaar.

Heb je altijd al een keer in een tractor willen rijden, vanaf 15 jaar kun je een proefritje maken in een les-tractor, een geweldige ervaring voor jong en oud.

Entreeprijzen

Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. De prijs voor de volwassenen is € 6,- p.p. OTMV-leden hebben op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart 50% korting op de toegangsprijs, legitimatie is hierbij verplicht en parkeren is gratis.

Locatie

Vleesboerderij Garritsen
Wolfsstraat 5
7227 DP Toldijk
Tel: 06-51 69 21 80
E-mail: f.wienholts@otmv-gelderland.nl
www.otmv-gelderland.nl