Menu
Nieuws

Werken in de Achterhoek

De Achterhoek, de mooiste Graafschap van Nederland is een fantastische regio om te werken. Geen last van files en veel innovatieve bedrijven die in de ‘rust’ van de Achterhoek spelers op niveau zijn. De hele wereld word bereikt door prachtige Achterhoekse ondernemers.

Werken in de Achterhoek betekend GEEN FILE STRESS , GEEN DRUKKE STEDEN, GEEN GEFRUSTREERDE MENSEN , zeer aangenaam wonen en werken dus.

Aan jong talent bieden ondernemers, overheden en maatschappelijke organisaties volop kansen. Er zijn verschillende bedrijven die graag aan de slag gaan met jong talent, ook is er veel vraag naar mensen met veel ervaring, leeftijd maakt niet uit.

Ondernemen in de Achterhoek

Er is een innovatief klimaat met veel smart industry in de Achterhoek. De Achterhoek is een ideale plek om te ondernemen. De ideale plek wordt gecreëerd door de vindingrijkheid, verbondenheid en veelzijdigheid.

Belangen organisaties

VNO-NCW Achterhoek: probeert de gezamenlijke belangen van Achterhoekse ondernemers zo goed mogelijk te behartigen.

Centrum voor Jong Ondernemen: jong ondernemerschap wordt gestimuleerd, behouden en getrokken naar de Achterhoek.

Achterhoekse Centrum voor Technologie: bij diverse soorten vragen op technologisch en bedrijfskundig gebied wordt de Achterhoekse maakindustrie ondersteunt.