Menu
Actief uit / Dagje Uit

Montferland te paard

PHOTO-2023-05-08-14-54-369
PHOTO-2023-05-08-14-54-361
PHOTO-2023-05-08-14-54-7

Bij Montferland te Paard kunt u exclusief paardrijden. U kunt hier fantastische privé buitenritten maken onder begeleiding van Ingrid, de eigenaresse. De mooiste plekjes van Montferland ontdekken tijdens een dynamische rit op fijne paarden. Bij Montferland te Paard kom je helemaal tot jezelf en kun je genieten van de natuur, rust en stilte tijdens het paardrijden.

Ingrid en Eric Jan hebben altijd al veel liefde gehad voor paarden. Samen paardrijden door de bossen is altijd al een droom geweest. Die droom is wekelijkheid geworden. Ze genieten ontzettend van de rust, de prachtige omgeving en de omgang met de paarden. Deze ervaring willen ze graag met anderen delen en daarom zijn ze een eigen bedrijf begonnen: Montferland te Paard.

Montferland te Paard heeft drie fantastische paarden: Wessel, Beau en Woody.

Wessel is de jongste van de drie. Een moedig en eigenwijs paard die graag meegaat tijdens de buitenritten.
Beau is het grootste paard. Beau is graag in de bossen van het mooie Montferland.
Woody is een lief en stoer paard. Hij is niet snel onder de indruk.

Er zijn 4 verschillende buitenritten waar u uit kunt kiezen.

Kraamskuilrit: Deze rit duurt één uur. U gaat paardrijden door de prachtige bossen en heuvels vlakbij Zeddam. Tijdens deze rit is er beperkt ruimte voor draf en gallop.
Keurvorstenheuvelrit: Een prachtige rit van anderhalf uur door het mooie Montferlandse heuvellandschap. Tijdens deze rit is er meer ruimte om te draven en te gallopperen.
Hettenheuvelrit: Tijdens deze rit van twee uur gaat u door de noordkant van het Bergherbos en rijd u door steile heuvels, langs velden en door afwisselende bossen. Er zijn meerdere draf en galop mogelijkheden.
Maatwerk: U kunt ook kiezen voor een rit op maat. Hiervoor kunt u contact opnemen met de eigenaren. 

Voor meer informatie over de routes en prijzen kunt u hier kijken.

PHOTO-2023-05-08-14-54-366
PHOTO-2023-05-08-14-54-6
Korenbloem met wazige achtergrond

De buitenritten zijn geschikt voor gevorderde ruiters. Het is belangrijk dat u stap, draf en galop goed beheerst. Er kunnen maximaal 2 ruiters met Ingrid mee op pad. Het dragen van een cap en rijlaarzen/rijschoenen is verplicht. Caps en/of airbags zijn te huur bij Montferland te Paard, maar het beste is om je eigen spullen mee te nemen. Voor meer belangrijke informatie over de buitenritten kunt u een kijkje nemen op www.montferlandtepaard.nl

 

Montferlandtepaard.nl

ruiter@montferlandtepaard.nl
0645466291

Koningsstraat 3
7038 EE Zeddam