Menu
Achterhoek / Achterhoek / Dagje Uit / High Tea

Vriendinnenuitje in de Achterhoek – 3 TIPS

Ertussenuit met de dames

Is het alweer een tijdje geleden dat jullie samen iets hebben ondernomen? Wellicht hebben jullie allemaal even een drukke periode achter de rug. Bijvoorbeeld met werk, sport, kids etc. Toch is het belangrijk om er af en toe even tussenuit te gaan en tijd voor elkaar vrij te maken. Dames vinden het nogal moeilijk om een datum te plannen omdat een ieder met haar eigen verplichtingen te maken heeft. Plan daarom ruim van tevoren een datum en zet deze ook echt vast in de agenda. Is het gelukt met de datum? Super! Dan heb ik 3 leuke TIPS voor jullie voor een vriendinnenuitje in de Achterhoek!

Vriendinnenuitje in de Achterhoek – 3 TIPS

High Wine op het terras van de langste kabelwaterskibaan van Nederland
Geniet samen met vriendinnen van een High Wine. Gedurende twee uur worden 3 volle of 6 halfvolle glazen wijn geserveerd. Bij iedere wijn worden twee bijpassende hapjes gepresenteerd.

Vriendinnenuitje in Kasteelstad s-Heerenberg – High Tea in het oude Koetshuis
Geniet van een heerlijk vriendinnenuitje in de Achterhoek. Wij serveren een uitgebreide High Tea en geven je een mooi uitzicht op het Middeleeuws Kasteel Huis Bergh. Loop de loopbrug over en zie aan de rechterkant ons Kasteel Café gevestigd in het oude Koetshuis. Een heerlijke High Tea op een bijzondere locatie.

Dagje uit met vriendinnen naar Hanzestad Zutphen – Bezoek museum en lunch in het museum café
De Hanzestad Zutphen kent een rijke historie. De historie kunt u ontdekken door met de entree Musea Zutphen een bezoek te brengen. Voorafgaand aan het bewonderen van de rijke historie en kunst wordt u hartelijk ontvangen met koffie/thee en appelgebak of chocolademuffin. In het museumcafé kunt u na of tijdens het bezoeken van de musea genieten van een heerlijke lunch. Kortom, een heerlijk vriendinnenuitje in de Achterhoek!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Deachterhoek.nl