Menu
Avondje uit / Culinair / Dagje Uit / familieuitje / groepsuitje / workshop

Workshops bonbons maken

Vriendinnenuitje in het Montferland

Laat uw ultieme chocolade droom uitkomen met onze Bonbon workshop. Tijdens de workshop krijgt u uitleg over de herkomst van chocolade, gaat u zelf bonbons maken en leert u dat chocolade op de juiste manier moet worden verwerkt. Een goede bonbon is onweerstaanbaar lekker. U gaat creatief aan het werk met witte, melk en pure chocolade. Het eindresultaat is een doosje met eigengemaakte bonbons om thuis van te genieten.

Chocolaterie Atelier

Wij maken in ons Chocolade Atelier alle bonbons zelf, ook maken wij hier al onze chocolade lekkernijen. Ons eigen juweeltje is de Slagroom Truffel en de Montferland bonbon. De bonbon is gevuld met kersen die wij ook gebruiken voor ons Montferland ijs. In de winkel kunt u bonbons en geschenkjes halen voor allerlei gelegenheden denk hierbij aan Pasen, Moederdag, verjaardag, huwelijk, Sarah, Abraham, avondvierdaagse, geslaagd, sinterklaas, kerst kunt u bij ons in de winkel komen kijken. De creativiteit is niet ver te zoeken in onze chocolaterie, u vindt hier van alles.

Bij de Workshop Bon Bons maken is inbegrepen:

  • 2 Uur durende workshop
  • Doosje eigen gemaakt bonbons meenemen naar huis
  • Koffie, thee en frisdrank met huisgemaakt chocolade en bonbons

Prijs: € 35,00 p.p. op basis van minimaal 5 personen.
Bent u met minder personen dan betaalt u voor minimaal 5 personen. Het maximum aantal voor deze workshop is 15 personen.
De workshops zijn mogelijk van maandag tot en met zaterdag.

Wilt u meer informatie over deze leuke workshop in de Achterhoek, of direct boeken ? Klik hier voor meer informatie over deze workshop