Menu
Avondje uit / Dagje Uit / groepsuitje

Vriendinnenuitje in de Achterhoek – Escape Room en Bowlen

Actief uitje in de Achterhoek

Wie met zijn bedrijf, familie of vrienden een leuke avond organiseert, wil natuurlijk achteraf terug kunnen zien op een geslaagd evenement waarover men nog lang napraat . Deze kans biedt de locatie in Doetinchem in de vorm van leuke activiteiten. Bowlen, Laser Quest, of een Casinoavond of middag met diner in ons Bistro-restaurant, als combinatie of als los arrangement, met een flinke dosis gezelligheid zijn dit de ingrediënten voor een unieke happening.

Bloedstollende activiteiten

Tik Tok Tik Tok…. Lukt het jou om te ontspannen uit de Escape Room? Er zijn 4 verschillende thema kamers.

Escape Room De Bunker Het leven op aarde zal binnenkort eindigen. Er zijn nog maar twee mogelijkheden om te ontsnappen en te overleven. Weg van aarde of overleven in de bunker. In het geheim is die bunker gebouwd door een generaal. In zijn huis heeft hij de codes verborgen die je leiden naar deze bunker. Daar zal je de verwoeste bunker moeten herstellen. Alleen dan kun je overleven.

Escape Room Space Wanneer het leven op aarde niet langer lijkt te zullen bestaan zijn er nog 2 overlevingsmogelijkheden. Overleef in de bunker of vertrek van deze aarde! Jullie krijgen de kans om de codes van een gerenommeerd wetenschapper op te lossen. Hiermee krijg je toegang tot een ruimtevaartuig die je weg zal voeren van deze aarde. Ontdek wat de wetenschapper in de sterren heeft zien staan, los eeuwenoude codes op en zorg dat je op tijd wegkomt. Alleen dan behoor je tot de laatste overlevende. De rest…. zal sterven.

Escape Room Crime Je krijgt vanaf het moment dat je binnen komt meteen het idee dat er iets spannends staat te gebeuren. Vanaf het moment dat jullie de kamer betreden start de tijd en ben je aangewezen op de kennis en kwaliteiten van je team. Is iedereen er klaar voor? Vreemde gebeurtenissen, bijzondere geluiden, lichteffecten en een klok die zorgt voor spanning en druk.

Kids Escape Room de Bunker Ze is geboren in 1935. Haar vader is heel slim en bouwt samen met Sarah een schuilkelder. Haar eigen Bunker! Tijdens de oorlog zijn er verschillende gebeurtenissen waardoor er schade ontstaat aan deze schuilkelder. Kunnen jij en je vrienden de schuilkelder van Sarah en haar vader weer herstellen, zodat je hier veilig bent?

Nadat je je hersenen hebt laten kraken en ontsnapt bent uit de Escape room, is het tijd om u hoofd weer even leeg te maken door een uurtje te bowlen. Deze locatie met twee uitstekend verzorgde bowlingbanen, biedt u de gelegenheid deze techniek bij te schaven of te beheersen. De geheel geautomatiseerde puntentelling houdt voor u perfect de score bij, en na keuze van de juiste bowlingbal en schoenen kan men zo alle aandacht schenken aan aanloop- en werptechniek.

Afsluiting van de dag

Na een actieve en fanatieke dag, kunt u genieten van heerlijk gerechten op de steengrill. Het Steengrill menu bestaat o.a. uit:

  • Groenten of tomaten soep, brood met allioli
  • Onbeperkt vlees verschillende soorten
  • O.a. biefstuk, varkenshaas, diverse spiesen, slavinkjes, runde vinkjes, hamburgers enz.

Bij het steengrill menu worden vleessalade, rauwkost, diverse koude sauzen, pindasaus, pepersaus en friet geserveerd
Aanvulling bij het steengrill menu: Gamba’s en Zalm € 4,00

Bij dit Vriendinnenuitje met Escape Room en Bowlen is inbegrepen:

  • Escape Room in één van de themakamers
  • 1 uur bowlen
  • Steengrillen met diverse bijgerechten

Prijs: vanaf € 45,00 p.p. op basis van 8 personen.

Wilt u dit leuke Achterhoekse uitje boeken ? Kijk hier voor meer informatie