Menu
Vakantiepark / Weekendje weg

Fietsen in de Achterhoek en slapen in een bungalow

Geniet samen met uw geliefde, vrienden of familie van een midweek of lang weekend in de schitterende Achterhoek. U overnacht in een sfeervolle Finse bungalow te midden van de veelzijdige bossen. Ga op ontdekkingstocht door de Achterhoek op de fiets. Wanneer u thuis komt staat er een goed glas wijn op u te wachten (min. 2 personen).

Overnachten op een prachtig landgoed

U overnacht op het landgoed in 1 van de 4 comfortabele 4-persoons Finse bungalows.

Hermelijn: in het bos ligt deze bungalow op een open plek. U kijkt vanuit de bungalow tussen het bos door uit over de landerijen. Binnen hangt een warme en huiselijke sfeer, doordat de bungalow gemaakt is van hout. De bungalow is voorzien van 2 slaapkamers met beiden 2 enkele bedden, badkamer met douche en wastafel en separaat toilet. Vanuit de open keuken, met vaatwasser oven met magnetron en inductiekookplaat kunt u uitkijken op de gezellige woonkameren ook zo de tuin in. Misschien loopt er toevallig net een fazant, haas of konijn voorbij, maar een reetje in de verte kan ook heel goed.

Eekhoorn: deze bungalow wordt omringd door een groot grasveld die u kunt gebruiken als tuin. Langs deze bungalow loopt het Pieterpad. De bungalow is als volgt ingericht: 2 slaapkamers met beiden 2 enkele bedden, een badkamer met douche en wastafel, separaat toilet en een gezellige woonkamer met open keuken met vaatwasser, oven met magnetron en inductiekookplaat. Vanuit de kamer loopt u door de openslaande tuindeuren zo het semi-overdekte terras op en de tuin in.

Boskat: deze bungalow staat midden in het bos en wordt omgeven door landerijen. Neem plaats op het grote grasveld en geniet van een kopje koffie of thee. U kijkt vanaf uw terras tussen de bomen door over de landerijen van het landgoed. De gezellige inrichting stimuleert het warme en sfeervolle gevoel. De bungalow is voorzien van 2 slaapkamers met beiden 2 enkele bedden, badkamer met douche en wastafel en separaat toilet. Vanuit de open keuken met vaatwasser, oven met magnetron en inductiekookplaat kunt u uitkijken op de gezellige woonkamer en ook zo de tuin in. Misschien loopt er toevallig net een fazant, haas of konijn voorbij, maar een reetje in de verte kan ook heel goed.

Wezel: de Finse bungalow wordt omgeven door bossen en landerijen. De woning wordt omringd door een groot grasveld waar u heerlijk kunt buiten zitten. Binnen hangt een warme en huiselijke sfeer, doordat de bungalow gemaakt is van hout. De bungalow is als volgt ingericht: 2 slaapkamers met beiden 2 enkele bedden, een badkamer met douche en wastafel, separaat toilet en een gezellige woonkamer met open keuken  met vaatwasser oven met magnetron en inductiekookplaat kunt u uitkijken op de gezellige woonkameren ook zo de tuin in. Misschien loopt er toevallig net een fazant, haas of konijn voorbij, maar een reetje in de verte kan ook heel goed.

De bungalows liggen op loopafstand van Golfbaan ’t Zelle. Wilt u een dagje niet fietsen maar lekker golfen, dan kan. Vouchers zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar. 

Ga op ontdekkingsreis!

Het kenmerk van de Achterhoek is haar natuurschoon en het prachtige coulissenlandschap. Het coulissenlandschap bestaat uit afwisselende oude bossen en mooie weilanden die worden doorkruist door verschillende beken. Kenmerkend voor de regio zijn de eeuwenoude boerderijen.

De Achterhoek heeft meer te bieden dan alleen prachtige fietsroutes. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een van de historische steden die de Achterhoek rijk is, zoals: Zutphen, Doetinchem, Groenlo, Lochem of Ruurlo. Wist u dat de Achterhoek van oorsprong een rijke regio was? Dat kunt u zien aan de grote hoeveelheid landgoederen en kastelen. 

Bij dit 5-daags Fietsarrangement in de Achterhoek is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen in een Finse bungalow
  • Opgemaakte bedden
  • Handdoeken
  • 1x Een goede fles wijn
  • Mooie fietsen gedurende uw verblijf

Heeft u interesse in dit heerlijke fietsarrangement en verblijven op een prachtig vakantiepark in de Achterhoek, vraag hier informatie aan of boek direct