Menu
Achterhoek / Achterhoek / Groepsweekend / Vriendinnenweekend / Weekendje weg

Vriendinnenweekend met E-chopper tour door de Achterhoek

Een gezellig weekendje weg met de dames

Zijn jullie al plannen aan het maken voor jullie volgend weekendje weg? Gezellig eropuit met de dames, even weg van de mannen en gewoon gezellig kletsen! Wij vrouwen houden af en toe wel van een beetje roddelen dus daar heeft u tijdens het weekendje weg genoeg tijd voor 😋. Maar nu is natuurlijk de grote vraag, waar gaan we naartoe?! Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende leuke aanbiedingen te vinden op het internet dat je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Geen zorgen, ik heb een leuke tip voor je waarbij jij en je vriendinnen 100% zullen genieten tijdens het weekendje weg. Wat dacht je van een vriendinnenweekend met e-chopper tour door de Achterhoek? Een comfortabele overnachting, een leuke en stoere activiteiten en natuurlijk kan het eten ook niet ontbreken. Kortom, aan alles wordt gedacht. Zo hoeven jullie ter plaatse niets meer te regelen en is het enige wat jullie moeten doen, genieten!

Vriendinnenweekend met E-chopper tour door de Achterhoek

Door ons drukke leventje vergeten we vaak om eens even tijd te maken voor onze vriendinnen en met elkaar bij te kletsen. Kies daarom voor dit leuke vriendinnenweekend met e-chopper tour door de Achterhoek! Een bijzonder vriendinnenarrangement waarbij u lekker gaat toeren en kunt bijkletsen onder het genot van een High Wine. Het wijnen is natuurlijk wel pas ná het e-chopper rijden 😆.

Overnachten in een monumentaal pand

Het monumentale pand is gebouwd in 1870. Gelegen te midden van lommerrijke velden, bossen en vennen en op circa 2 kilometer van het gezellige stadscentrum van Lochem. Het boetiek hotel is het beste alternatief voor thuis. Daarnaast beschikt het over 38 sfeervolle luxe hotelkamers waar het heerlijk vertoeven is tijdens jullie vriendinnenweekend.

De economy kamers zijn allen voorzien van een warme en sfeervolle inrichting. Deze basis kamer heeft een eigen bureau, een flatscreen tv, telefoon een zitje en gratis WIFI. De badkamers zijn voorzien van een bad en/of douche en eigen toilet. De economy kamer is het meest geschikt voor kort durende verblijven. Ook zijn de kamers uitstekend voor gasten die een groot gedeelte van de dag buiten de deur zijn. Kortom, uitstekend voor jullie vriendinnenweekend met e-chopper tour door de Achterhoek.

Lachen gieren brullen met dit gezellige Vriendinnenweekend met E-chopper tour door de Achterhoek!