Menu
Actief uit / Dagje Uit / familieuitje / groepsuitje

Kanovaren over de IJssel in Doetinchem – Genieten op het water in de Achterhoek

Kanovaren vanaf Doetinchem

Wilt u de omgeving van Doetinchem ontdekken vanaf het water, huur dan eens een kano. U start op de Bleek in Doetinchem, waar u een gedegen uitleg krijgt. Vervolgens stapt u in de kano en geniet u van de rust van het water.

Vanuit Doetinchem kanoot u richting Laag-Keppel, Gaanderen, Terborg of Doesburg. Bij deze tochten vaart u dus één kant op en keert u niet terug naar de Bleek. Het is ook mogelijk om juist te starten in Laag-Keppel of Gaanderen en in Doetinchem te eindigen. Voor de terugreis dient u dan eigen vervoer te regelen of u kunt kiezen voor de combinatie van een kano en step tocht. U kantoot dan richting één van de genoemde plaatsen. Eenmaal daar aangekomen kunt u met de step weer terug richting Doetinchem.

Liever met de voetjes droog?

Wij beschikken over speciale steps voor volwassenen, Kick Bikes. Steppen is een leuke en gezonde sport en doordat u met ongeveer 15 kilometer per uur over fiets- en wandelpaden stept, kunt u volop van de omgeving genieten. Wij bieden verschillende steproutes aan waarbij u zelf kunt kiezen welke route u wilt doen. Denk hierbij aan de prachtige bosroute, de route langs de Oude IJssel of een stadse tocht door Doetinchem.

Land en Water combinatie

De Achterhoek ontdekken vanaf het water en op het land, dit is uiteraard ook mogelijk. Wij bieden actieve kano en steptochten aan voor een complete actieve dag met zn allen. U gaat per kano naar Laag-Keppel of Gaanderen en keert terug per step via een mooie route door het bos. Zwemvesten en waterdichte tonnen zijn gratis beschikbaar. Kies uit één van onze kano en steptochten en sluit de dag af met een drankje of een heerlijk diner.

Bij het Kanovaren in Doetinchem is inbegrepen:

Kanotocht

  • Doetinchem – Laag Keppel € 10.00 p.p.
  • Doetinchem – Gaanderen € 10.00p.p.
  • Doetinchem – Ter Borg € 14.00 p.p.
  • Laag Keppel – Doesburg € 14.00

Steptocht

  • Doetinchem – Laag Keppel € 10.00 p.p.
  • Doetinchem – Gaanderen € 10.00 p.p.
  • Doetinchem – Ter Borg € 14.00 p.p.
  • Laag Keppe – Doesburg € 14.00

Kano en Step combinatie

  • Doetinchem – Laag Keppel € 19,50 p.p.
  • Doetinchem – Gaanderen € 19,50 p.p.

De Kano en steptochten zijn dagelijks om 11:00 of 13:30 uur
Dit arrangement is mogelijk voor een minimum aantal van 12 personen.

Wilt u meer weten over dit fantastische arrangement? Klik dan snel voor meer info