De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805
Image Alt

Groepsuitje

Organiseer een groepsuitje

Bent u dit jaar verantwoordelijk voor het verzorgen van een groepsuitje? Samen met uw vrienden, familie of met z’n tweetjes op pad gaan. De Achterhoek is de perfecte locatie voor groepsuitjes. Hieronder geven wij een aantal suggesties om een succesvol groepsuitje te beleven.

Suggesties voor een succesvol groepsuitje

Mannenweekend met bierproeverij in de Achterhoek: beleef met uw vrienden een onvergetelijk mannenweekend in de Achterhoek. Gezamenlijk kunt u een wandeling maken over de Lochemse bergen waarna u ‘s-avonds kunt u genieten van een welverdiende bierproeverij. De volgende morgen kunt u smullen van een Gelders ontbijt en u mag gebruik maken van het verwenbad, sauna, spa en fitness.

Dagje uit met vriendinnen in Zutphen: wist u dat de hanzestad Zutphen een rijke historie heeft? Ontdek de historie van Zutphen samen met uw vriendinnen door middel van de entree Musea Zutphen. Voordat u op ontdekkingsreis gaat, wordt u hartelijk ontvangen met koffie/thee en appelgebak of chocolademuffin. Na het bezoeken van diverse musea kunt in het museumcafé genieten van een heerlijke lunch.

Ontdek het Montferland per scooter: Montferland is een schitterende omgeving waarin veel te ontdekken en te zien is. Met de scooter kunt u een route maken van Didam naar ‘s-Heerenberg en via Zeddam weer terug. Tijdens het maken van de route komt u langs melkveehouderij Hippe Koeien, Café en Zalencentrum de Gracht, Kasteel Bergh/ Heeren Dubbel en Smouzen hof. In ‘s-Heerenberg is een bezoek aan het kasteel zeker de moeite waard.

Bubbelbal, Archery Attack en Laserquest, een hilarisch groepsuitje: wilt u dat het groepsuitje een geslaagd uitje wordt, kom dan naar Doetinchem. U kunt in een opgeblazen bal uw tegenstander van het veld proberen te beuken of gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen punt) uw tegenstanders proberen te raken. Tijdens het groepsuitje speelt u 2 spellen Laser Quest. Met de activiteit Laser Quest vertoeft u buiten de werkelijkheid. U sluipt met een computer gestuurde lasergun rond in nevelige, mysterieus verlichte catacomben.

Leuke groepsuitjes