Menu
Actief uit / Dagje Uit / familieuitje / groepsuitje

Familiedag in Lochem – Dagje uit met TUK TUK rijden en lekker eten

Avontuurlijke familiedag in Lochem

Op zoek naar een onvergetelijk uitje met de familie waar nog heel lang over gepraat wordt? Dan heeft u de juiste gevonden. Bij binnenkomst wordt u hartelijk ontvangen met een kopje koffie/thee en een gebak. Slinger vervolgens een halve dag over de Achterhoekse wegen in een Thaise Tuk Tuk en vindt unieke plekjes. Sluit deze avontuurlijke dag af met een heerlijk familiediner in het sfeervolle restaurant.

Het sfeervolle restaurant

Geniet van de heerlijke creaties die met liefde en passie zijn bereid door de chef-kok. Op de gevarieerde menukaart vindt u klassieke gerechten die bereid zijn met ingrediënten uit de Gelderse streek ‘De Achterhoek’. Er is keus uit wel tientallen verschillende bijpassende wijnen. Hier bent u gegarandeerd van een bijzonder aangenaam smakend gerecht.

De prachtige omgeving

De prachtige omgeving van Lochem is perfect voor een ritje in de Tuk Tuk. U maakt een tocht door de prachtige natuur van De Achterhoek en rijdt door allerlei verschillende pittoreske dorpjes. De prachtige landschappen die u tegen komt heeft vele schilders geïnspireerd tot prachtige landschapsportretten. Ook zullen er historische kastelen tijdens uw rit opduiken.

Bij deze Familiedag Lochem is inbegrepen:

  • Hartelijk ontvangst met koffie/thee en gebak
  • 1x Een halve dag Tuk Tuk rijden
  • 1x Een luxe familiediner in het sfeervolle restaurant

Wilt u meer weten over dit fantastische arrangement? Klik dan snel voor meer info