Menu
Culinair / familieuitje / groepsuitje / workshop

BBQ workshop in Doetinchem

Ga zelf aan de slag met de Rolls Royce onder de barbecues: de Oklahoma Joe. De chefs leren jullie van alles over barbecueën. Van de beste temperatuur beheersen tot aan het weten wat de juiste garing is. Na heerlijke gerechten bereid te hebben op de barbecues moet uiteraard geproefd worden.

De kookworkshop

Treed in de voetsporen van een echte chef tijdens de workshop. U krijgt de recepten en ingrediënten aangereikt en gaat vervolgens zelf aan de slag. U zult moeten proeven, tellen, rekenen, inschatten, voelen en ruiken. U zal worden beoordeeld door de rest van het team. In de buurt is altijd een chef aanwezig waar u raad aan kunt vragen.

Om een optimale kookbeleving te kunnen creëren wordt er een minimum van 8 tot een maximum van 16 personen gehanteerd. Een 3-gangenmenu wordt gekookt bij een groep van 8 tot 12 personen. Wanneer de groep bestaat uit 13 tot 16 personen bereidt u een 4-gangenmenu. De BBQ workshop duurt 3,5 uur waarvan u 1,5 tot 2 uur aan het barbecuen bent. De BBQ workshop kunt u iedere dag op elk gewenst tijdstip tussen 12.00 en 20.00 uur (aanvangstijden) reserveren.

Gerechten en dranken

Tijdens de BBQ workshop kunt u onderstaande gerechten bereiden:

  • Zalm
    Jack Daniels / Gemarineerde venkel
  • Beercan Chicken
    Lavendel/ Honing/ Rozemarijn
  • Hasselback Potato
    Droge worst / Creme Fraiche
  • Sukade
    Spitskool / Ansjovisboter
  • Ali 61
    Burger/ Pickles / Brioche/ Suikersla

Bij deze BBQ arrangement is inbegrepen:

  • Chefs leren jou alles over barbecueën
  • Bereiden van gerechten op de Rolls Royce onder de barbecues
  • Genieten van de gemaakte BBQ gerechten

Prijs: € 57,50 p.p exclusief dranken bij een minimale deelname van 8 personen. 

Heeft u interesse in deze Achterhoekse culinaire workshop ? Voor meer informatie klik hier