Menu
Achterhoek / familieuitje

Top 3 leuke familie uitjes om te doen in de Achterhoek

Een dagje weg met de familie is altijd gezellig! Er zijn leuke activiteiten om te doen in de Achterhoek. Hieronder is een TOP 3 van leuke uitjes met de familie in de Achterhoek!

  1. Familieuitje in Gelderland met een Thais tintje – Elektrische Tuktuk Tocht

Toeren in de Achterhoek met deze nieuwe, zeer luxe uitgevoerde Tuk Tuk’s. Over de hele wereld worden de Tuk Tuk’s gebruikt. Van Ibiza, Dubai, Barcelona, Californië tot de Caribische Eilanden. En nu dus ook de elektrische Tuk Tuk in de Achterhoek met een Thais tintje! Prijs: vanaf € 30,00 p.p. op basis van 7 personen.

2. Familieuitje in Gelderland met Oud Hollandse spelen en Familiebuffet

In Gelderland kunt u er samen met uw familie een onvergetelijke dag van maken. In de buitenlucht kunnen jullie de strijd met elkaar aangaan tijdens Schots Golf of klootschieten. Tijdens dit familieuitje kunnen jullie teruggaan in de tijd of een reis maken door de wereld met fantastische spellen. Het familieuitje wordt afgesloten met een heerlijk buffet. Prijs:
€ 27,50 p.p. Te boeken vanaf 40 personen en alleen op zondagen

3. Rondvaart op de Rhederlaag met afsluitende barbecue – Dagje uit in Gelderland

Een rondvaart van 1 uur op de Rhederlaag. Geniet van elkaar en van de mooie omgeving. De rondvaartboot is geschikt voor maximaal 13 personen. De vaart wordt afgesloten met een barbecue op het terras. Prijs: € 37,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

Zit u perfecte dagje weg er niet tussen? Kijk dan op beleefdeachterhoek.nl voor ons volledige aanbod.