Menu
Achterhoek / Achterhoek / Gelderland / vergaderen

Bijzondere vergader locatie in de Achterhoek – 2 TIPS

Opzoek naar een bijzondere vergader locatie in de Achterhoek?  Ik heb voor u deze 3 tips voor een bijzondere vergader locatie in de Achterhoek. Geniet van de omgeving en natuurlijk van de prachtige natuur.

32-uur Vergaderen in een prachtige villa

Deze bijzondere locatie beschikt over sfeervolle vergaderruimtes voor verschillende groepsgroottes. Deze villa ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem. Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw. Deze villa beschikt over 42 hotelkamers met allemaal een eigen stijl. Na het vergaderen kunt u genieten van de prachtige omgeving.

Uniek vergaderen in een rustige omgeving

Deze unieke vergader locatie bevindt zich midden in de bossen van Lochem. Dit boetiek hotel beschikt over 38 sfeervolle luxe hotelkamers. Boetiek staat voor eigenzinnig en uniek. De vergaderruimtes beschikken over een eigen terras en kijken uit op de goed onderhouden tuin. Om na een dag hard werken even helemaal bij te komen kunt u gebruik maken van het verwen zwembad met sauna en solarium! Dit is de unieke locatie om stevig te vergaderen en tot rust te komen.

Vergaderen in de Achterhoek doet u natuurlijk met een van onze prachtige vergaderarrangementen!