De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

Culinaire Verwen TIP: Wildarrangement in een schitterende Vila in de Achterhoek

Culinaire Verwen TIP: Wildarrangement in een schitterende Vila in de Achterhoek

Genieten in Doetinchem

Genieten van dit 3-daagse Wild XL arrangement in de Achterhoek! Samen met uw partner of lekker met vrienden genieten van de culinaire gerechten die het wildseizoen met zich meebrengen. Daarnaast blijft u overnachten in een sfeervolle villa in hartje Doetinchem!

Het hotel

Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel. Maar vooral de relaxte sfeer. Tevens ligt het hotel in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem. Kortom, het hotel is geen slaapplaats maar een beleving!

Overnachten in een luxe kamer

Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staat in onze Landleven kamer een Skoonbed, is er een digitaal verlichtingssysteem en moderne audio – en tv apparatuur. Daarnaast zorgen de stijlvolle shutters voor een unieke lichtinval.

Culinair genieten in de Achterhoek? Boek dit heerlijke 3-daags Wildarrangement in Doetinchem!