Menu
Achterhoek / Achterhoek / Natuur / Wandelen

5-daagse Wandelvakantie in de Achterhoek

Waarom wandelen?

Er zijn een aantal redenen waarom wandelen zo goed voor ons is en waarom het ook steeds populairder wordt. Zowel voor onze mentale als fysieke gesteldheid kan wandelen een positief effect op ons hebben. U maakt uw hoofd even helemaal leeg en denkt nergens anders aan. Deze ontspanning is uiteindelijk ook weer goed voor een betere nachtrust. Daarnaast doet het ook een heleboel goed voor ons lichaam. Onze botten en spieren worden sterker, de conditie wordt verbeterd en uiteraard helpt het ook bij die extra kilootjes die u misschien graag nog kwijt wilt raken. Dus tijdens deze 5-daagse wandelvakantie in de Achterhoek geniet u niet alleen van de prachtige omgeving, maar u denkt ook nog eens aan uw gezondheid! Dat is nog eens een win-win situatie .

5-daagse Wandelvakantie in de Achterhoek

Omarm de prachtige natuur van de Achterhoek en overnacht in een sfeervolle Finse bungalow. De bungalows liggen tussen de eeuwenoude bossen. Trek de wandelschoenen aan en ontdek de bijzondere plekjes die de natuur te bieden heeft. Hier kunt u niks anders dan genieten en ontspannen. Wanneer u terugkeert naar de bungalow staat er een goede fles wijn op u te wachten in de koelkast. Boek en geniet van deze 5-daagse Wandelvakantie in de Achterhoek!

Sfeervolle bungalows

U overnacht op het landgoed in een van de vier comfortabele 4-persoons Finse bungalows. Deze bungalows kijken uit op het bos en landerijen. Ze zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Alle bungalows zijn voorzien van 2 slaapkamers met beiden 2 enkele bedden, badkamer met douche, wastafel en separaat toilet. Vanuit de open keuken kunt u uitkijken op de gezellige woonkamer.

Ontdek de prachtige groene natuur

Laat u tijdens de 5-daagse wandelvakantie in de Achterhoek verassen door de prachtige natuurschoon van het landgoed en maak een onvergetelijke wandeling. De bossen bevinden zich enkele minuten bij u vandaan. Veel mensen die een bezoek brengen aan de Achterhoek zijn erg te spreken over de rust, ruimte en karakteristieke landschappen. Het afwisselende coulisselandschap van het landgoed bestaat uit oude bossen en mooie weilanden die zich laten doorkruisen met verschillende beken. Tevens kunt u wandelen langs verschillende eeuwenoude boerderijen. Hoe bijzonder is dat!

Duik de natuur in met de mooie 5-daagse Wandelvakantie in de Achterhoek vanuit Hengelo!