Menu
Achterhoek / Actief uit / Culinair / Dagje Uit / Vriendinnenweekend

TOP 3 – Gezellige vriendinnen dag in de Achterhoek

Gezellig dagje uit samen met vriendinnen en lekker bijkletsen met elkaar! Heerlijk bijkletsen tijdens de lunch of diner en een activiteit volgen samen met je vriendinnen!

Bekijk deze Top 3 vriendinnen dag in de Achterhoek voor leuke ideeën!

 

Vriendinnenuitje in hartje Doetinchem – High Tea en Shop arrangement

Gezellig een middagje shoppen in Doetinchem en daarna genieten van al het lekkers tijdens een High Tea. De high tea vind plaats in een gezellig restaurant in het centrum van Doetinchem. Geniet van de perfecte mix tussen hartige en zoete hapjes geserveerd met heerlijke thee.
Prijs: € 23,50 p.p bij een minimale deelname van 2 personen.

 

Ontdek de omgeving van Kasteelstad ’s Heerenberg met dit fietsarrangement inclusief lunch en diner!

Ontdek Kasteelstad ‘s-Heerenberg en de prachtige omgeving op een sportieve manier. Stap samen met je vriendinnen op de fiets en bezoek de vele bezienswaardigheden. Tijdens de fietsroute gaan jullie heerlijk lunchen in de historische Kasteelstad. Daarna begint deel 2 van de fietsroute, deze wordt afgesloten met een heerlijk culinair 3-gangen diner.
Prijs: € 65,25 p.p. op basis van 2 personen.

 

BBQ workshop met de Rolls Royce onder de barbecues

Vinden jij en je vriendinnen het leuk om te BBQ en houden jullie van lekker eten? Dan past dit arrangement goed bij jullie! Jullie gaan aan de slag met de Rolls Royce onder de barbecues. De chefs zullen jullie alles leren over barbecueën. Na alles geleerd te hebben over de barbecue en zelf gebarbecued te hebben, gaan jullie uiteraard al het lekkers proeven.
Prijs: € 57,50 p.p exclusief dranken bij een minimale deelname van 8 personen.

 

Zit u perfecte dagje weg er niet tussen? Kijk dan op beleefdeachterhoek.nl voor ons volledige aanbod.