Menu
Achterhoek / Achterhoek / Fietsen / Fietsweekend / Gelderland / Hotels

Fietsen in het mooie Montferland!

Wilt u een leuk fietstripje boeken bekijk dan deze leuke fietsarrangementen waarbij u verblijft in Montferland! Ontdek de omgeving tijdens het maken van prachtige fietsroutes, waarbij u zelf de afstand van de route kunt bepalen!

Een weekendje weg of toch een midweek fietsen in het mooie Montferland? Boekt u dan een van deze leuke fietsarrangementen in het mooie Montferland. Maar liefst 9 verschillende arrangementen waarbij u in 3 of meer dagen de mooie omgeving van de Achterhoek kunt ontdekken. Stap de fiets op en strijk vervolgens neer op een van de vele terrasjes die Montferland rijk is.

Montferland beschikt ook over mooie bossen, die perfect zijn voor een prachtige wandeling. Liever dus een dagje wandelen om even de benen te strekken? Gaat u dan naar het prachtige natuurmonument het Bergherbos. Verschillende wandelroutes zijn al voor u uitgestippeld en door de juiste kleuren op de bordjes te volgen, beslist u zelf hoelang de route zal zijn. Na de tijd genieten van een lekkere kop koffie of thee met een stukje gebak bijvoorbeeld bij 1 van de startpunten, Uitspanning ’t Peeske? Het personeel van het restaurant , verwelkomt u graag!

Benieuwd naar wat Montferland te bieden heeft? Kijk op Ontdek Montferland , voor mooie plaatjes ga naar Montferland in Beeld.

In plaats van fietsen in het mooie Montferland liever naar een andere regio? Bekijkt u dan hier ons volledige aanbod!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Achterhoek Marketing