De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

088-5405805
Image Alt

Arrangementen zoeken

Uw volgende bijeenkomst in de Achterhoek? Kies voor onze inspirerende locatie aan het water in Winterswijk. De locatie is gelegen aan een natuurlijk zwembad en heeft vanuit het restaurant een heerlijk uitzicht. Na uw bijeenkomst raden wij u van harte aan te blijven voor het diner onze ster chef maakt de heerlijkste gerechten.
Wilt u een groepsuitje met een unieke beleving? Kom naar Didam en kruip in de huid van de Special Forces. Gedurende 3 uur staat u voor een aantal bijzondere uitdagingen. De beleving bestaat uit fysieke elementen en mentale uitdagingen. Durft u het aan?
1 Dag
Beleef samen met een groep vrienden, familie of collega's een spannend groepsuitje in Didam. In Didam kunt u in het teams of tegen elkaar opnemen tijdens Airsoft. Maak er een onvergetelijk dag van!
1 Dag
Een Bedrijfsevent wordt tegenwoordig voor zowel personeel als familie georganiseerd. Voor zowel personeel als familie geldt dat er een passende invulling aan de dag gegeven dient te worden voor zowel jong als oud. In Braamt kunt u met personeel of familie een fantastische dag beleven met leuke activiteiten.
Beleef samen met familie een fantastische dag om nooit te vergeten. Schakel elkaar uit met het lasergamen, archery attack of paintballen. Na de shoot-out is het tijd voor een lekkere lunch in ons restaurant. De familiedag wordt afgesloten met een uurtje bowlen. Alles op 1 locatie geschikt voor jong en oud.
Zin om samen met groep met vrienden/vriendinnen een actieve dag te beleven? Kom naar Braamt en probeer samen te ontsnappen uit de Escape Room. Na de Escape Room is het tijd om de competitie aan te gaan tijdens het bowlen. jullie sluiten de dag af met een heerlijk 3-gangendiner.
Bent u binnenkort aan de beurt om een familieuitje te organiseren? In Braamt kunt u met de gehele familie een gezellige dag beleven. Laat op de midgetgolfbaan zien dat u de beste bent. Ga tijdens het bowlen de competitie met elkaar aan. Bij deze familiedag zit ook een heerlijke lunch inbegrepen.
Ieder seizoen kunt u een fantastisch groepsuitje beleven in de Achterhoek. Maak kennis met de activiteit Laser Quest. Laser Quest is een fascinerend spel waar u met behulp van een futuristisch wapen met computer gestuurde laserguns rondsluipt in nevelige, mysterieus verlichte catacomben. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om even te ontspannen tijdens het bowlen.
Geniet op zondag 15 december 2019 van een kerstconcert in de ontvangsthal van het kasteel. Tijdens het kerstconcert zal koorschool Midden-Gelderland verschillende liederen ten gehore brengen. Na genoten te hebben van het kerstconcert kunt u genieten van een lunch in het koetshuis.
1 Dag
Voor u het weet staan de kerstdagen voor de deur. In de historische kasteelstad 's-Heerenberg kunt u vanaf 18 december 2019 genieten van een prachtig opgetuigd kasteel. U kunt de troonzaal, hoeksalon en kapel bezichtigen. Bent u een kunstliefhebber? Bewonder de tentoonstelling 'Nieuwe avonturen met een collectie'.
Wie een bezoek brengt aan het stadje ’s-Heerenberg krijgt een overweldigende ervaring. Opeens ontvouwt zich het uitzicht op het middeleeuwse kasteel Huis Bergh. Bij dit groepsuitje maakt u een rondleiding door het kasteel en gaat u Munt slaan in de Muntkelder.
Bent u benieuwd naar de geschiedenis van de historische kasteelstad 's-Heerenberg? De geschiedenis van de kasteelstad kunt u ontdekken terwijl u verblijft in een rijksmonument. Niet alleen het rijksmonument zelf kent een rijke historie, maar ook Kasteel Huis Bergh. Het kasteel bevindt zich op loopafstand van het hotel en is zeker een bezoek waard.