De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

Wellness Vriendinnenweekend in de Achterhoek – Prive en Exclusief ontspannen

Bij dit Wellness Vriendinnenweekend is inbegrepen:

  • 1x overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x middag of avondarrangement bij Beauty boerderij 
  • 1 behandeling naar keuze (rugpeeling en een packing, massage of gezichtsbehandeling)
  • 3,5 uur gebruik van de wellness faciliteiten

Prijs: € 129,50 p.p op basis van een 2-persoonskamer.
Toesag op vrijdag en zaterdag: € 10.00 p.p.

U kunt er een extra overnachting bij boeken voor € 39,50 p.p. op basis van tweepersoonsverblijf.
TIP: reserveer er een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant van € 29,50 p.p. 

De prijs van dit Wellness Vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Prive en exclusief genieten

Tip voor vriendinnen! Samen genieten in een rustige omgeving en genieten van wellness in volledige privacy! Neem uw vriendin, partner, moeder of dochter mee voor dit geweldige arrangement. U overnacht in het Gelderse Almen in een sfeervol Landhotel.

Het landhotel is gevestigd in een 19e-eeuws klassiek pand, middenin het dorp, naast de kerk. Toch ziet u overal groen. Via de hoteltuin kijkt u uit op de weilanden en de Berkelvallei. Aan de voorkant kijkt u uit op de Theetuin, met daarnaast natuurgebied Het Elger. Het landhotel herbergt 22 luxe hotelkamers. U kunt ook heerlijk eten in ons restaurant. Op onze menukaart hebben wij heerlijke streekgerechten en voldoende keuze voor vegetariers en visliefhebbers.

Overnachten

Het hotel beschikt over een aantal verschillende kamers. Een 1-persoonskamer, 2-persoonskamer, parterre kamers waaronder 1 mindervaliden, royale kamers, junior suites en de appartementen. Onze kamers beschikken allemaal over gratis draadloos internet, telefoon, radio, televisie, bad en/of douche en een schrijftafel. De kamers in Landhotel De Hoofdige Boer zijn allemaal verschillend en hebben allemaal hun eigen sfeer. Het hotel, inclusief alle kamers, is rookvrij.

De wellness

Tijdens uw heerlijke weekendje weg heeft u keuze voor een middag-of avondarrangement wellness in het buitengebied van Laren inclusief, dit is inclusief 1 behandeling. U heeft de keuze uit rugpeeling en een packing, massage of gezichtsbehandeling.

Samen genieten in een rustige omgeving en genieten van wellness in volledige privacy. Wellness in een intieme rustige locatie zonder overvolle sauna's en relaxruimtes, geen priemende ogen van de vele vreemde gasten. Een accommodatie die volledig tot uw beschikking is (min 2 tot 8 personen).