De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

Vriendinnenuitje in hartje Doetinchem – High Tea en Shop arrangement

Bij dit Vriendinnenuitje in hartje Doetinchem is inbegrepen:

  • Diverse soorten verse thee
  • Mix van zoete en hartige lekkernijen geserveerd op planken

Prijs: € 23,50 p.p bij een minimale deelname van 2 personen. 

De prijs van dit Vriendinnenuitje in hartje Doetinchem is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

1 Dag

High Tea in hartje Doetinchem

Op zoek naar een sfeervolle en gezellige locatie voor een high tea? Geniet van een perfecte mix van hartig en zoet met heerlijke verse thee. Zoals een huisgemaakt witte chocolade cheesecake , diverse sandwiches en warme snacks. Wilt u de high tea feestelijk maken? Kies dan voor een glas bubbels bij ontvangst

High Tea in het centrum van Doetinchem

Onze High tea locatie is gelegen in Doetinchem, dichtbij de winkelstraten. De Foodbar is een sfeervol modern ingericht restaurant waar u heerlijk kunt u genieten van koffie of thee, gezellig te gaan lunchen of in de avond dineren. Op het plein naast de foodbar is een sfeervolle binnentuin gesitueerd waar u heerlijk kunt ontspannen. 

Bij onze Foodbar geniet je van oprechte aandacht, een ontspannen sfeer en verrassende gerechten.

Shoppen in Doetinchem

Dol op shoppen met je Vriendinnen? Dan kun je in Doetinchem je hart ophalen. Het winkelgebied concentreert zich voornamelijk in de straten rondom de Catharinakerk. In de hoofdstraat - de Hamburgerstraat - vind je winkels van voornamelijk grote namen. Terwijl je in de gemoedelijke straatjes eromheen terecht kunt bij tal van bijzondere speciaalzaken of conceptstores. Bezoek de stad en ontdek dat Doetinchem niet voor niets dé hoofdstad van de Achterhoek is!

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Doetinchem. Dat betekent een dagje lekker winkelen van 12.00 tot 17.00 uur.

Vanuit het centrum loop je zo naar onze foodbar voor de gezellig afsluitende High Tea