De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

Vriendenweekend in Montferland – 3 daags MTB arrangement door de natuur

Bij dit 3-daags MTB arrangement in Montferland is inbegrepen:

  • Ontvangst met een kopje koffie of thee
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x Een 4-gangen keuze diner
  • MTB route Montferland
  • 2x Een lunchpakket voor onderweg

Prijs € 182,00 p.p. op basis van minimaal 2 personen per kamer.
1-persoonskamer toeslag € 10 per nacht

U kunt een MTB fiets bij ons huren. Vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van dit 3-daagse MTB arrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Sportief Mountainbiken in het Heuvelachtige Montferland

Gezellig samen met vrienden een sportief weekendje weg in Montferland. Ons hotel is het perfecte startpunt voor een mooie en uitdagende mountainbikeroute door het Montferlandse bos. Voor onderweg krijgt u 2 dagen een lunchpakket mee om op te eten tijdens een welverdiende pauze. Ook het diner wordt bij terugkomst voor u verzorgd. Tijd om er met de vrienden op uit te trekken.

Het Hotel

Ons hotel is van oudsher een echt familiehotel, gelegen in een prachtig stukje Nederland waar gastvrijheid de gewoonste zaak van de wereld is. U kunt hier direct op de mountainbike stappen om de prachtige en bosrijke en heuvelachtige omgeving verkennen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de speerpunten van ons hotel. Alle sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van douche, toilet, kleurentelevisie, gratis interneten telefoon. In een deel van het hotel is een lift beschikbaar. Het hotel is rolstoeltoegangelijk.

Genieten in Montferland

Mocht u naast de mountainbike tochten nog iets anders willen ondernemen dan kan dat zeker in de omgeving van het hotel. Arnhem of het Duitse Bocholt, Doesburg, Bronkhorst, ’s-Heerenberg en Zutphen, juist bekend om de sfeervolle steegjes en cultuur liggen op korte afstand van Zeddam. Aan de rand van het stadje 's-Heerenberg ligt het imposante kasteel Huis Bergh. Het behoort tot de grootste en belangrijkste kastelen van Nederland. Compleet met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens.