De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

8-uurs Vergaderarrangement in het Montferland – Bijeenkomst inclusief lunch

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Plenaire zaal (zaalhuur niet bij de prijs inbegrepen)
  • Onbeperkt koffie/thee/ijswater
  • Pepermuntjes, sweets en koekjes
  • Lunch
  • In overleg ‘s middags frisdrank in de zaal (op nacalculatie)

Prijs: € 27,50 p.p. op basis van minimaal 6 personen.
Prijs is exclusief zaalhuur en frisdranken. De zaalhuur is afhankelijk van het aantal personen en de opstelling in de zaal.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023.

8-uurs arrangement Vergaderen tussen de Montferlandse Bossen

Zoekt u een vergaderlocatie aan de voet van een bosrijk gebied waar u tussen de vergadersessies nog eens even inspiratie op kunt doen en een frisse neus kunt halen? Dan is deze locatie wat u zoekt.

In een bosrijke omgeving vergaderen, trainen of confereren

Ons hotel is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in alle rust te confereren, trainen, vergaderen of workshops te organiseren. Naast de goed geoutilleerde zalen, het à la carte restaurant, de moderne hotelkamers en sfeervolle bar biedt de omgeving vele mogelijkheden voor outdooractiviteiten. In het gehele hotel is gratis draadloos internet aanwezig. Tevens bieden wij u een gratis shuttle service aan van en naar nabij gelegen trein- en busstations.

7 Multifunctionele zalen gelegen aan de voet van het Montferland

Het hotel beschikt over 7 multifunctionele zalen en een bibliotheek. De bibliotheek biedt ruimte voor minimaal 4 tot 16 personen. Vergadert u graag met meer personen, dan is dit mogelijk in één van onze andere zalen waar meerdere opstellingen mogelijk zijn. De capaciteit van de grootste zaal is 350 personen.