De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

088-5405805

Sfeervol en Ongedwongen Kerst vieren in Doetinchem – 4-gangen Kerstmenu van de Chef

Bij dit 4-gangen kerstmenu in Doetinchem is inbegrepen:

  • 4-gangen kerstmenu met signature van Mike Vrijdag
  • Feestelijk aperitief

Prijs: € 45,00 p.p 

De prijs van dit 4-gangen kerstmenu in Doetinchem is geldig op 25 of 26 december 2019. Op kerstavond is het restaurant gesloten. 

1 Dag

Sfeervol kerst vieren

Sfeervol en ongedwongen Kerst vieren? Kom genieten in ons gezellige restaurant in hartje Doetinchem. Op 25 en 26 december serveren wij een 4-gangen keuzemenu. 

Bib Gourmand

Lev Foodbar heeft van Michelin een BIB Gourmand ontvangen voor de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, Wow.

Onze Foodbar

Onze Foodbar is gelegen in Doetinchem, dichtbij de winkelstraten. De FoodBar is een sfeervol modern ingericht restaurant waar u heerlijk kunt genieten van een kop koffie of thee met gebak, lekker kunt lunchen of in de avond gezellig dineren.

Op het plein naast de foodbar is een sfeervolle binnentuin gesitueerd waar u heerlijk kunt ontspannen

Doetinchem is de hoofdstad van de Achterhoek. De stad ligt aan de Oude IJssel. In Doetinchem is van alles te ontdekken. De stad wordt gekenmerkt door historische gebouwen zoals kasteel Slangenburg, de Onze Lieve Vrouwenkerk en het kasteeltje de Kelder. Naast de historische gebouwen staat Doetinchem bekend als een stad om heerlijk te winkelen of te genieten in gezellige cafés en restaurants.