De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

Romantisch Vespa arrangement in Achterhoek – Slapen in een Stadsvilla

Bij dit Romantisch Vespa arrangement is inbegrepen:

 • Glas bubbels bij ontvangst
 • 1 dag gebruik van een Vespa (1 scooter p.p.) met knooppuntenroute
 • 1 x gevulde picknickmand achterop de Vespa
 • 1x rondje bites in vier heerlijke gangen
 • 1x Overnachting in een Lifestyle kamer
 • 1x live cooking ontbijt in de Kookstudio

Prijs: vanaf € 175,00 p.p. op basis van een 2-persoons Lifestyle kamer.

Nog langer Romantisch genieten? Kies voor het XL arrangement

 • Glas bubbels bij ontvangst
 • 1 dag gebruik van een Vespa (1 scooter p.p.) met knooppuntenroute
 • 1 x gevulde picknickmand achterop de Vespa
 • 1x rondje bites in vier heerlijke gangen
 • 2 Overnachtingen in lifestyle kamer
 • 2x live cooking ontbijt in de kookstudio

Prijs: vanaf € 245,00 p.p. op basis van een 2-persoons Lifestyle kamer

De prijs van dit Romantisch Vespa arrangement is geldig van 1 mei 2021 tot en met 30 september 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Tijd voor elkaar

Even de aandacht voor elkaar en genieten in een prachtige omgeving. Met dit Romantische arrangement slapen jullie in een stadsvilla en gaan jullie 1 dag op pad met de Vespa. Ontdek de Achterhoek en besteed tijd aan elkaar. Voor onderweg krijgen jullie een picknickmand mee die jullie op een rustig plekje kunnen nuttigen. In het hotel gaan jullie in de avond genieten van een heerlijk diner die op gepaste wijze geserveerd kan worden.

De Stadsvilla

Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Het hotel ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem. Het hotel is geen slaapplaats maar een beleving!

Sijlvolle hotelkamers

Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staat in onze Landleven kamer een Skoonbed, is er een digitaal verlichtingssysteem en moderne audio – en tv apparatuur. De stijlvolle shutters zorgen bovendien voor een unieke lichtinval.

Waterpretkamer
Kies je voor deze kamer dan ontkom je niet aan een goeie baddersessie! De grote badkamer is namelijk het middelpunt van de waterpretkamer. Of je nu kiest voor een infrarood sauna, een jacuzzi of een stoomdouche; het wellnessgevoel is hier ongekend!

Romantische kamer
Een must voor romantici! Blikvanger in de kamer is de prachtige badkuip, uiteraard voorzien van heerlijk geurende producten. Verder hangt er verleidelijke kunst en beschikken een aantal kamers over een loft. Voor optimale romantiek bestel je een champagnepakket en/of een wellnesspakket bij de receptie!

Lifestyle kamer
Lifestyle kamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Opvallend is het gebruik van warme kleuren en stoffen en de speciale aandacht voor kunst. Het digitale verlichtingssysteem, de XL Auping bedden en de Amerikaanse shutters completeren een stijlvolle kamer.