De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

Korte Vergadering met lunch in bosrijk Montferland

Bij dit 4-uurs vergaderarrangement in Zeddam is inbegrepen:

  • Plenaire zaal (zaalhuur niet bij de prijs inbegrepen)
  • Onbeperkt koffie/thee/ijswater in de zaal
  • Pepermuntjes, sweets en koekjes
  • Heerlijke Salade Lunch

Prijs: € 25,50 p.p. op basis van minimaal 6 personen.
Prijs is exclusief zaalhuur en frisdranken. De zaalhuur is afhankelijk van het aantal personen en de opstelling in de zaal.

De prijs van dit 4-uurs vergaderarrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023.

Korte Meeting in de Montferlandse Bossen

Zoekt u een vergaderlocatie in een bosrijk gebied waar u een korte meeting kunt houden, samen lunchen en wellicht dan het bos in voor een heerlijke boswandeling? Dan is dit een uitstekende suggestie voor uw volgende meeting.

In een bosrijke omgeving vergaderen, trainen of confereren

Dit hotel is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in alle rust te confereren, trainen, vergaderen of workshops te organiseren. Naast de goed geoutilleerde zalen, het à la carte restaurant, de moderne hotelkamers en sfeervolle bar biedt de omgeving vele mogelijkheden voor outdooractiviteiten. In het gehele hotel is gratis draadloos internet aanwezig. Tevens bieden wij u een gratis shuttle service aan van en naar nabij gelegen trein- en busstations.

7 multifunctionele zalen gelegen aan de voet van het Montferland

Het hotel beschikt over 7 multifunctionele zalen en een bibliotheek. De bibliotheek biedt ruimte voor minimaal 4 tot 16 personen. Vergadert u graag met meer personen, dan is dit mogelijk in één van de andere zalen waar meerdere opstellingen mogelijk zijn. De capaciteit van de grootste zaal is 350 personen.