De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

088-5405805

Kerstarrangement in het historische centrum van Zutphen – 4 dagen genieten in de hanzestad

Bij dit 4-daags kerstarrangement zit inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen in een comfortabele kamer
  • 3x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangen Kerstdiner
  • 1x 10-gangen Kerstdiner op 1e kerstdag
  • 1x 4-gangen Kerstdiner op 2e kerstdag
  • Cadeautje
  • Informatiepakket

Prijs: vanaf € 282,50 p.p op basis van een 2-persoonsverblijf. 

De prijs van dit 4-daagse kerstarrangement is geldig met aankomst op 24 december 2019.

4 Dagen

Kerst vieren in de prachtige hanzestad Zutphen

In het centrum van Hanzestad Zutphen kunt u samen met uw geliefde, familie of vrienden 4 dagen kerst vieren. Onder het genot van heerlijke kerstdiners kunt u met uw gezelschap bijpraten en stilstaan bij het gezellig samenzijn. Bij aankomst in het hotel ontvangt een informatiepakket met informatie over het hotel, de geschiedenis en een leuke hofjeswandeling!

De hotelkamers

Het hotel beschikt over 3 verschillende kamertypes, namelijk: 1-persoonskamer, 2-persoonskamer en de suite. 

1-persoonskamer: u overnacht in een kamer met een oppervlakte van 15 vierkante meter. De kamer is uitgerust met airco, flatscreen televisie en bureau. De badkamer is voorzien van douche, toilet en haardroger. 

2-persoonskamer: de kamer heeft een oppervlakte van 20 vierkante meter en beschikt over een airco. U slaapt in 1 van de 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is uitgerust met bad of douche, toilet en haardroger. In deze kamer kunt u werken aan het bureau. Kostbare eigendommen kunt u in de kluis plaatsen. 

Suite: de suite is een royale kamer met 2-persoonsbed of twin bed en airco. De badkamer is uitgerust met bad, douche, toilet en voorzien van luxe badkamerartikelen. In de woonkamer kunt u in de zithoek genieten van een kopje Senseo of televisie kijken. In deze kamer kunt u werken aan het bureau. Kostbare eigendommen kunt u in de kluis plaatsen. 

Op alle kamertypes kunt u gebruik maken van de gratis wifi. 

De ligging

Midden in het centrum van de oude Hanzestad Zutphen. Goed bereikbaar en centaal gelegen vanuit de steden Apeldoorn, Deventer en Arnhem. Op loopafstand vindt u alle bezienswaardigheden, restaurants, terrassen, bijzondere winkels en de IJssel. Een ideaal uitgangspunt voor uw zakelijk evenement of voor een bezoek aan de stad