De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

Mannenuitje – Geniet samen met vrienden van Scootertocht en een heerlijke High Beer in s-Heerenberg

Bij dit Mannenuitje in de historische kasteelstad is inbegrepen:

  • Scootertocht gedurende 4 uur
  • High Beer
  • Bij het arrangement zitten 3 bieren inbegrepen, maar uiteraard kunnen we dit uitbreiden.

Prijs: € 49,75 p.p. op basis van 6 personen.

Indien gewenst kunt u uw mannenuitje ook nog uitbreiden met een diner. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit Mannenuitje met scootertocht en High Beer in de historische kasteelstad ‘s-Heerenberg is geldig tot en met 31 december 2021.

1 Dag

Mannenuitje in het Montferland - Scootertocht en High Beer met vrienden

Tijd om er met je vrienden een dag op uit te trekken? Wij hebben een echt mannenuitje voor u. Een scootertocht door de mooie omgeving van Kasteelstad 's-Heerenberg. U maakt een 4 uur durende route door de omgeving van ons restaurant. Onderweg is er ook nog tijd om te stoppen om een bezoek te brengen aan de verschillende bezienswaardigheden. Molen in Zeddam, Kasteel Huis Bergh of de Gouden Handen.

Bij terugkomst van deze scootertocht serveren wij een heerlijk High Beer. Zo kunt u nog napraten over de dag onder het genot van een biertje!

Culinair genieten in een monumentaal pand

Geniet van een smaakvolle High Beer in een sfeervolle omgeving. U gaat samen proeven van diverse biertjes gecombineerd met bijpassende gerechtjes.

GASTVRIJHEID met hoofdletters het belangrijkste product dat we onze gasten bieden. Serveren met een LACH omdat het leuk is voor onze gasten te werken. 

Scootertocht

Stap op de scooter en waan je in een Italiaanse droom. Onze scooters lijken op de traditionele Italiaanse Vespa. Met een leuke route gaan jullie een rondje door het Montferland maken. Wie kan het beste navigeren? De route van laat je de mooie natuur zien in Gelderland en brengt je de mooiste plekken van de omgeving!

Bij terugkomst staat de High Beer voor u klaar!