De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

Feest vieren in de historische kasteelstad – Losgaan op de dansvloer in s-Heerenberg

Bij dit feestarrangement in de kasteelstad is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en thee en gesorteerd gebak.
  • 2 x luxe koude hapjes
  • 2 x gesorteerde warme hapjes
  • 4,5 uur drankarrangement (inclusief binnenlands en buitenlands gedistileerd)
  • 1 x broodje frikandel of kroket
  • Zaalhuur

Prijs: vanaf € 29,50 per persoon vanaf minimaal 50 personen. 

De prijs van dit feestarrangement in de kasteelstad geldig tot en met 31 december 2021.

Feest vieren in s-Heerenberg

Heeft u iets te vieren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende zalen waar u een spetterend feest kunt geven. Door onze jarenlange ervaring op gebied van feesten en partijen kunnen wij uw feest tot in de puntjes verzorgen en indelen zoals u dat wilt.

Persoonlijke aandacht en benadering zijn de kernwaarden voor ons bedrijf. Voeg daarbij de attente en professionele bediening, de creatieve keuken, gemoedelijke sfeer en de mooie ligging aan toe en u heeft alle ingrediënten voor een geweldig feest.

Zalen

Uw feest kunt u vieren in de diverse zalen. De zalen waarin het feest kan worden gegeven is de grote zaal, kleinere zalen en 'het grotje'.

Grote zaal: in de zaal kunt u een feest geven voor maximaal 300/500 personen. DJ's en bands kunnen geheel losgaan op een prachtig mooi podium. 

Kleinere zalen: in deze zalen kunt u feesten geven voor 20 personen, maar ook voor een groter gezelschap van maximaal 120 personen. 

Het Grotje: in het Grotje kunt u op de robuuste houten vloer gezellig bijkletsen met familie, vrienden/vriendinnen, kennissen en collega's. Op de dansvloer kunt u heerlijk de heupen los gooien. Het Grotje is aangekleed met sfeervolle verlichting. In het Grotje kunt u een feest geven voor 20 tot maximaal 100 personen. 

Sfeervolle locatie in het centrum van s-Heerenberg

Het sfeervolle eetcafé bevindt zicht in het sfeervolle historische gedeelte van Kasteelstad ‘s-Heerenberg.

Op het terras is het in de zomerdag heerlijk toeven, in het voorjaar lekker in het zonnetje en als het warm is zorgen de bomen en grote parasol voor de benodigde schaduw. Geniet van een kop Italiaanse Manetti koffie met gebak van de befaamde Dudok, een heerlijke lunch of een lekker hapje bij uw biertje of wijntje

Mocht u een avondje willen stappen dan bent u bij ons op het juiste adres, regelmatig organiseren wij een avond met DJ, band of een thema avond.