De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

Familieweekend in Bronckhorst – Overnachten in een historische herberg

Bij dit familieweekend in Bronckhorst is inbegrepen:

  • Bij aankomst tussen 11:00 en 13:00 ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
  • 1 Overnachting
  • 1x Een Achterhoeks ontbijt
  • 1x Een 3-gangen verrassingsmenu

Prijzen:
€ 95,00 p.p. bij 2 personen in een standaard hotelkamer.

€ 85,00 p.p. bij 3 tot 6 personen in een Familiekamer of familiesuite.

Optioneel:
Fietshuur € 13,50 per fiets per dag
E-bike € 25,00 per fiets per dag

Toeslagen:
Verblijf op vrijdag € 10,00 p.p.
Verblijf op zaterdag € 20,00 p.p.
Upgrade comfort kamer € 10,00 p.p.p.n.
Upgrade suite € 20,00 p.p.p.n.
Toeslag eenpersoonskamer € 40.00 per kamer per nacht

Een nachtje langer verblijven?

Wilt u in de kleinste stad van Nederland een nachtje langer verblijven? Dat kan in de historische herberg in Bronckhorst.

Bij het 3-daags familieweekend is dan inbegrepen:

  • Bij aankomst tussen 11:00 en 13:00 uur ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een Achterhoeks ontbijt
  • 1x Een 3-gangen verrassingsmenu
  • 1x Een 4-gangen verrasingsmenu

Prijzen:
€ 185,00 p.p. bij 2 personen in een standaard hotelkamer.
€ 169,00 p.p. bij 3 tot 6 personen in een Familiekamer of familiesuite.

Optioneel:
Fietshuur € 13,50 per fiets per dag
E-bike € 25,00 per fiets per dag

Toeslagen:
Verblijf op vrijdag € 10,00 p.p.
Verblijf op zaterdag € 20,00 p.p.
Upgrade comfort kamer € 10,00 p.p.p.n.
Upgrade suite € 20,00 p.p.p.n.
Toeslag eenpersoonskamer € 40.00 per kamer per nacht

De prijs van dit familieweekend in Bronckhorst is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Familieweekend in Bronckhorst - Tijd om samen te genieten

Het is belangrijk om tijd samen met uw familie door te brengen. Bronckhorst is de perfecte locatie om echt even samen te zijn en te ontsnappen uit het drukke dagelijks leven. Maak met de familie een frisse wandeling of fietstocht door het Achterhoekse landschap en ontdek wat onder andere Bronckhorst u te bieden heeft. Bespreek onder het genot van een 3-gangen verrassingsmenu de gezellige dag.

Overnachten in een historische herberg

In de herberg overnacht u in één van de elegante en modern uitgeruste kamers. De kamers zijn verspreid over de eerste verdiepingen van de 3 monumentale gebouwen. Alle kamers, 17 in totaal, zijn voorzien van modern sanitair en hedendaags comfort, zoals TV en gratis Wifi.

Tweepersoonskamer: de 2-persoonskamer bevindt zich in het hoofdgebouw van de herberg. Op de 1e verdieping van het monumentale hoofdgebouw liggen de kamers. In de kamers kunt u de sfeer van het 15e-eeuwse pand aanschouwen. Sommige kamers zijn in Engelse countrystijl ingericht.

U overnacht in een 2-persoonsbed dat is opgemaakt als 2 aparte bedden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche en badkamerbenodigdheden. Tevens is de kamer voorzien van gratis wifi. 

Tweepersoonskamer 4 Linden: aan de overkant van de herberg ligt Huis de 4 linden. Het huis beschikt over 5 kamers. In het huis liggen 4 kamers op de 1e verdieping. In deze kamers kunt u slapen in een bedstede van 200x160 cm. U kunt vanaf uw eigen dakterras op 2 van de kamers genieten van een prachtig uitzicht over Bronckhorst.

Op de begane grond vindt u de 5e kamer die een directe uitgang heeft naar buiten. Deze kamer heeft 2 losse bedden.

U slaapt in alle comfort in de suites. Ook deze kamers zijn ingericht in de Engelse countrystijl. De suites hebben een heerlijk huiselijke ambiance, zijn traditioneel en country chic. U waant zich in de landhuizen van het platteland van Engeland.

Gouden Suite: aan de voorzijde van de herberg bevindt zich deze suite. U overnacht in een romantisch 2-persoonshemelbad. In de badkamer van de suite kunt u heerlijk ontspannen in het ligbad.

Dickenssuite: de suite bevindt zich in de voormalige burgemeesterwoning van Bronckhorst. De suite is ingericht in Dickensstijl. Rust heerlijk uit in een coconut-bed. De badkamer is voorzien van een inloopdouche.

Familie kamer of familiesuite (2 tot 6 personen): op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken. De 2 slaapkamers (beiden voor 3 personen) bevinden zich op de 2e verdieping. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en separaat toilet. De bank in de woonkamer kunt u uitklappen tot 2-persoonsbed.

 

Ontdek het Achterhoekse landschap

Bronkhorst is het prachtigste en kleinste stadje van Nederland. U kunt een prachtig bezoek brengen aan de Veluwe als u met de Bronkhorsterveer de rivier oversteekt. Op slechts 12 kilometer ligt de historische stad Zutphen die zeker een bezoek waard is. Ook kunt u in Bronkhorst zelf de 14e eeuwse Slotkapel of het 13e eeuwse Slotkapel bezichtigen. Hier kunt u ook een oude Joodse begraafplaats bezoeken.

Ook is het de perfecte plek om een wandel en/of fietstocht te maken waarbij u de Achterhoek leert kennen. Het hotel verhuurt E-bikes en fietsen bij de receptie. U komt tijdens het maken van een wandel- en/of fietstocht langs kastelen, landgoederen, bossen, rivieren en sfeervolle dorpjes.