De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

088-5405805

DJ workshop – topuitje voor muziekliefhebbers

Uitgebreide omschrijving

In 1,5 uur leren jullie alles over DJ\’s. Hoe werkt de apparatuur? Wat is ritme? Waaruit is een house nummer opgebouwd? Dat zijn vragen die beantwoord worden! Uiteindelijk staan jullie het grootste gedeelte van de tijd zelf achter de knoppen, en krijgen jullie een DJ certificaat als afsluiting. De workshop wordt gegeven door professionele DJ\’s met veel (internationale) ervaring en op de scene-standaard apparatuur. Vinden we in jullie groep de nieuwe Tiesto of Afrojack?! Prijs is exclusief locatie en reiskosten.

1 Dag

Uitgebreide omschrijving

In 1,5 uur leren jullie alles over DJ\'s. Hoe werkt de apparatuur? Wat is ritme? Waaruit is een house nummer opgebouwd? Dat zijn vragen die beantwoord worden! Uiteindelijk staan jullie het grootste gedeelte van de tijd zelf achter de knoppen, en krijgen jullie een DJ certificaat als afsluiting. De workshop wordt gegeven door professionele DJ\'s met veel (internationale) ervaring en op de scene-standaard apparatuur. Vinden we in jullie groep de nieuwe Tiesto of Afrojack?! Prijs is exclusief locatie en reiskosten.