De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

Dagje golfen over de grens – Volledig verzorgd arrangement vanaf 4 personen

Bij dit dagje golfen net over de grens is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en wat lekkers
  • 1x Greenfee 18-holes (GVB verplicht)
  • Een heerlijke 2-gangen verrassingsmenu 

Prijs: € 62,50 p.p. 
Vanaf minimaal 4 personen. 

De prijs voor dit Dagje Golfen net over de grens is geldig tot 31 december 2021.

Golfbaan in Emmerich

Deze golfbaan, net over de grens bij ‘s-Heerenberg, is een prachtig gelegen baan waar zowel de beginnende als de ervaren golfer zich direct thuis zal voelen. De baan, sinds oktober 2015 in Nederlandse handen, biedt niet alleen schitterende vergezichten en 18 uitdagende holes, maar ook uitgebreide oefenfaciliteiten en een uitstekende horeca gelegenheid. Voor individuen en groepen, leden en bezoekers, zelfs voor niet-golfers is een bezoek aan golfbaan Borghees meer dan de moeite waard.

Een drankje na het golfen

Wat is er lekkerder dan na het golfen samen een hapje eten en een goed glas drinken?

In ons restaurant serveren wij lunches en diners. Ook behoort een uitgebreid luxe ontbijt tot de mogelijkheden. Gastronomisch genieten is het uitgangspunt voor het horecateam. Ook niet golfers zijn van harte welkom voor vergaderingen, lezingen, feesten of om gewoon een hapje te eten.

  • Het clubhuis is dagelijks vanaf 9.00 uur geopend.
  • Sluiting van de keuken en het clubhuis is afhankelijk van de weersomstandigheden en de activiteiten die plaats vinden.
  • Op aanvraag is het mogelijk om met grotere gezelschappen te komen dineren en/of bijeenkomsten te organiseren, graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

Golfstore

In het clubhuis bevindt zich een ruime golfshop van Golfstore. U kunt hier terecht voor de nieuwste mode op het gebied van golf, maar ook voor een ruim assortiment aan schoenen, clubs, golftassen, trolleys en accessoires.

De Golfstore is aangesloten bij inkooporganisatie, een van de grootste golfwinkelketens van Europa met meer dan 250 golfwinkels. Hierdoor is de Golfstore in de gelegenheid u de nieuwste collecties golfkleding, clubs en golfartikelen aan te bieden tegen de scherpste prijzen. 

De artikelen kunt u direct proberen op de driving range of op de oefengreens. U kunt daarbij ter plekke advies en assistentie krijgen van de pro’s. Zij kunnen uw stijl van spelen beoordelen en op grond daarvan advies op maat geven.