De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

088-5405805

Buitengewone barbecue in plattelandse sferen – Groepsuitje in Gelderland

Bij deze Landelijke barbecue is inbegrepen:

  • Kok die het diner voor je klaar maakt
  • Diverse soorten vlees
  • Barbecue
  • Keuze uit een 3,4,5 of 6 gangen menu

Prijs: vanaf € 35,00 p.p. op basis van minimaal 15 personen. 

De prijs van deze Landelijke barbecue in Gelderland is geldig tot 31 december 2020.

Samen met uw groep genieten van een buitengewone barbecue

Zin om te barbecueën maar geen zin in het koken en de rommel die het met zich meebrengt? Dan is deze buitengewone barbecue zeker iets voor jou!

Mooi weer en toch zin in nét iets meer dan een doorsnee barbecue, dan zit je goed in Vethuizen. Je gaat namelijk samen met je gezelschap barbecueën in landelijke sfeer.

Kies voor een barbecue bij onze Havezathe

Laat jezelf en jouw gezelschap verrassen met een 3-, 4-, 5- of 6-gangen barbecue. Deze wordt geserveerd in de Karreschop of onze boomgaard.

De barbecue wordt compleet bereid vanaf de barbecue en smoker

Het meer-gangen diner wordt compleet uitgeserveerd aan tafel, je hoeft je handen dus niet zelf uit de mouwen te steken, waardoor er juist tijd is om te genieten en bij te praten.

Maak het menu compleet met een bijpassend wijnarrangement, barbecueën 2.0!

Culinair genieten

Het restaurant nabij Doetinchem, Ulft en Zeddam, gelegen op het historische gedeelte van onze boerderij, is er niet alleen voor de hotelgasten. Iedereen is van harte welkom voor een heerlijke lunch of diner samengesteld door het gepassioneerde keukenteam. In de Herenkamer is private dining mogelijk voor groepen tot 16 personen.

Op zoek naar een restaurant met terras? Bij mooi weer kun je bij ons ook in de openlucht dineren.

Mocht je het culinaire gedeelte ook nog uit willen breiden met een vergaderarrangement? Ook dit is mogelijk. Kijk snel bij onze vergaderarrangementen voor de mogelijkheden.