De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

088-5405805

4-gangen Surprise menu in Winterswijk – Schuif aan dichtbij de keuken van TOP Chef Vrijdag

Bij dit 4-gangen Surprise Menu in Winterswijk is inbegrepen:

  • 4-gangen Mike’s Surprise menu aan de Chef’s table
  • Inclusief sprankelend aperitief, tafelwater en bijpassend wijnarrangement
  • Koffie met friandises na

Prijzen
Woensdag – donderdag: € 90,00 p.p.
Vrijdag – zaterdag – zondag: € 100,00 p.p.

Prijzen geldig vanaf minimaal 4 tot maximaal 8 persomen.
Extra gang? Vanaf € 9,50 p.p. kunt u één extra gang nuttigen.

De prijs van dit 4-gangen Surprise menu in Winterswijk is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Chef\'s Table - de mooiste plek van het restaurant

Altijd al eens de kunsten af willen kijken van Mike Vrijdag? Schuif aan de Chef's table in het gezellige restaurant. De chef's table is de mooiste plek van het restaurant, waarbij u de keukenbrigade goed op de vingers kunt kijken. Deze unieke Lodge is gelegen op het strand van een groot natuurlijk zwembad. Culinair genieten bij een prachtige locatie.

Culinaire beleving - Think Global, Eat Local

Tijdens het surprise menu neemt de keukenbrigade u mee in een culinaire beleving. De keukenbrigade houdt vanzelfsprekend rekening met eventuele allergieën.
In het restaurant kookt de keukenbrigade met de nieuwste technieken en mooie producten. Er wordt gewerkt met dagverse ingrediënten en 100 % biologisch vlees.

Mike Vrijdag:” Gasten een onvergetelijke avond bezorgen, dat is waar het mij elke dag opnieuw om te doen is. Koken is zoveel meer dan in een pannetje roeren. ‘Werelds’ koken met producten uit eigen streek, dat geeft zo’n voldoening. Als keukenteam steken we de koppen regelmatig bij elkaar en bespreken we nieuwe ideeën. Is een gerecht niet helemaal wat we ervan verwachten dan gaat het terug en doen we het opnieuw. Zoals met veel dingen gaat het om de totaalbeleving, op momenten waarop alles klopt en je zaak kolkt van gezelligheid, creëer je herinneringen.

 

Niet bij zee maar aan het Strand

Een prachtige Lodge op een prachtige locatie. Met uitzicht op een prachtig natuurlijk zwembad, gelegen in het midden van het bos, vindt u het paradijs in de Achterhoek.
Het restaurant oogt robuust, warm en gezellig. Heerlijk vertoeven bij de brandende haard en fonkelende kaarsen. De comfortabele loungebanken en relaxte fauteuils nodigen uit voor een ontspannen aperitief. Een bijzonder begin van een avond smaakvol genieten.

Riant terras
Zodra het kan gaan de deuren naar het riante terras open en worden de tafels gedekt. Het magnifieke zicht op een ondergaande zon, water en bospartijen laat je eten en drinken in een sprookje…

Totaalbeleving
Mike Vrijdag: “Ik vind het leuk om gasten te verrassen met onverwachte combinaties. Combinaties in smaak, structuur, producten, noem maar op. Kalfsvlees met schelpdieren bijvoorbeeld, zoet met zout of zoet met pittig. Gerechten gaan pas richting gast als we er als keukenteam helemaal achter staan, gasten spenderen hun spaarzame vrije tijd bij ons, dan moet iets gewoon goed zijn!”