De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

088-5405805

3-daags ontdek de Gelderse streken arrangement – Actief in de natuur

Dit ontdek de Gelderse streken arrangement is inclusief:

  • Koffie of thee met streeklekkernij bij aankomst
  • 2 x overnachtingen inclusief ontbijtbuffet
  • 1 x 3- gangen diner
  • Koffie / thee ’s avonds
  • Fiets en wandel routes
  • Kaart met de Toppenwandeling v/h Montferland

Prijs: € 89,00 p.p. op basis van een 2 persoonskamer.
Prijs: € 99,00 p.p. op basis van een 2 persoonskamer (mei t/m september).

De prijs van dit ontdek de gelderse streken arrangement is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Actief in de natuur

Fietsend of wandelend de omgeving ontdekken en overnachten in een ruime en sfeervolle kamer. Heerlijk dineren en genieten van een lekker kopje thee of koffie. Dat is het actief in de natuur arrangement.

Het hotel

U kunt altijd in ons hotel terecht, of u nu op zoek bent naar activiteiten in het buitenleven, of dat u lekker wilt ontspannen op een terrasje, wij bieden u alles! Wij hebben voor ieder wat wils.


Verder beschikken wij over een ruim aantal sfeervolle kamers met uitzicht op de prachtige Montferlandse natuur.
Wij stellen alles in het werk om het onze gasten naar hun zin te maken en beschikken over de nodige faciliteiten hiervoor.

De omgeving

Het Montferland, één van de parels van de prachtige en provincie Gelerland. U vindt in de omgeving sfeervolle dorpen en steden die zeker een bezoekje waard zijn! Of wat dacht u van het 2.000 hectare grote Berghse Bos?