De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

088-5405805

3-daags Montferland arrangement

Dit Ontdek Montferland arrangement is inclusief:

  • Koffie / thee bij aankomst
  • 2 x Overnachting
  • 2 x Ontbijtbuffet
  • 1 x Een 3-gangen diner
  • Koffie / Thee ’s avonds
  • Fiets- & Wandelroutes

Prijs: 3-daags arrangement: € 115,00 p.p. op basis van een 2 persoonskamer.

De prijs van dit ontdek Montferland arrangement is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Montferland arrangement

Een 3-daags Montferland arrangement, fietsen, wandelen, de omgeving ontdekken en heerlijk lunchen en dineren. Het hoort er allemaal bij. Een volledig verzorgd arrangement om niet te missen!

Het hotel

U kunt altijd in ons hotel terecht, of u nu op zoek bent naar activiteiten in het buitenleven, of dat u lekker wilt ontspannen op een terrasje, wij bieden u alles! Wij hebben voor ieder wat wils. Verder beschikken wij over een ruim aantal sfeervolle kamers met uitzicht op de prachtige Montferlandse natuur. Wij stellen alles in het werk om het onze gasten naar hun zin te maken en beschikken over de nodige faciliteiten hiervoor.

De omgeving

Het Montferland, één van de parels van de prachtige en groeneprovincie Gelderland. U vindt in de omgeving sfeervolle dorpen en steden die zeker een bezoekje waard zijn! Of wat dacht u van het 2.000 hectare grote Berghse Bos?