De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

3-daags Kerstarrangement in Montferland inclusief 5-gangen diner

Bij dit 3-daagse Kerstarrangement is inbegrepen:

  • Aankomst op 24 december, vertrek op 26 december
  • Ontvangst met koffie/thee en een kerstlekkernij
  • 2x overnachten
  • 2x ontbijtbuffet
  • 1x 3-gangen feestelijk dagmenu op kerstavond
  • 1x een luxe 5-gangen kerstdiner op 1e kerstdag
  • Route voor een winterse wandeling met bij terugkomst een smakelijk kopje soep 

Prijs € 190,50 p.p. op basis van 2-personen per kamer.
1-persoonskamer toeslag € 10 per nacht

De prijs van dit 3-daags Kerstarrangement is geldig met aankomst op 24 december en vertrek op 26 december 2021.

3 Dagen

Kerst vieren in Montferland - Kom genieten van dit 3 daags arrangement

Kom tijdens de kerstdagen genieten in ons prachtige familiehotel. U verblijft op 1 van onze kamers en geniet van een 3-gangen diner op Kerstavond en een luxe 5-gangen diner op eerste Kerstdag. Helemaal tot rust komen zonder zorgen over het Kerstdiner. Fijne feestdagen!

Het Hotel

Ons hotel is van oudsher een echt familiehotel, gelegen in een prachtig stukje Nederland waar gastvrijheid de gewoonste zaak van de wereld is. Tijdens de feestdagen is ons hotel natuurlijk helemaal in Kerstsfeer. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de speerpunten van ons hotel. Alle sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van douche, toilet, kleurentelevisie, gratis interneten telefoon. In een deel van het hotel is een lift beschikbaar. Het hotel is rolstoeltoegangelijk.

De omgeving van het hotel

Wilt u er tijdens de Kerstdagen ook nog even op uit. Arnhem of het Duitse Bocholt, Doesburg, Bronkhorst, ’s-Heerenberg en Zutphen, juist bekend om de sfeervolle steegjes en cultuur liggen op korte afstand van Zeddam. Aan de rand van het stadje 's-Heerenberg ligt het imposante kasteel Huis Bergh. Het behoort tot de grootste en belangrijkste kastelen van Nederland. Compleet met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstoren