De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805

3-daags hotelarrangement – Lekker weg met de hond

Bij dit 3-daagse arrangement Lekker weg uw hond is inbegrepen:

  • Ontvangst met een kopje koffie/thee en appeltaart
  • 2x overnachting
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x verzorgd 3 gangendiner
  • 1x waardebon voor een portie bittergarnituur bij Tapperij 2A, de gezelligste kroeg van Zeddam
  • Gratis toegang voor de hond
  • Wandelroutes en informatie van de omgeving

Prijs: € 155 p.p. op basis van 2 personen per kamer. Uw hond verblijft gratis

LET OP: enkel te boeken van dinsdag t/m zondag.
Dit arrangement is het gehele jaar door te boeken.
Toeslag 1-persoonskamer € 10,00 per nacht

De prijs van dit lekker weg met uw hond arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

3-Daags arrangement samen met uw hond

Wilt u een paar dagen weg met de hond? Gaat u graag de bossen in, om kilometers lang te wandelen met uw hond? Bij ons bieden we u een heerlijk 3-daags arrangement aan met diverse mooie wandelroutes in de omgeving en natuurlijk gratis toegang voor uw hond. Geniet van de prachtige bosrijke omgeving in Montferland, waar het aanbod losloopgebieden bijzonder ruim is.

Het Hotel

Ons hotel is van oudsher een echt familiehotel, gelegen in een prachtig stukje Nederland waar gastvrijheid de gewoonste zaak van de wereld is. U kunt hier al fietsend de prachtige en bosrijke omgeving verkennen. Maar u kunt ook lekker in het hotel blijven, onderuitgezakt met een goed boek en/of met een ontspannend muziekje op de achtergrond. Kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn de speerpunten van ons hotel. Alle sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van douche, toilet, kleurentelevisie, gratis interneten telefoon. In een deel van het hotel is een lift beschikbaar. Het hotel is rolstoeltoegangelijk

Prachtige omgeving

Het hotel ligt aan de rand van het heuvelachtige Montferland. Een plek om heerlijk te fietsen en te wandelen. Lekker winkelen kunt u in Doetinchem, Arnhem of het Duitse Bocholt Doesburg,Bronkhorst, ’s-Heerenberg en Zutphen, juist bekend om de sfeervolle steegjes en cultuur liggen op korte afstand van Zeddam. Aan de rand van het stadje 's-Heerenberg ligt het imposante kasteel Huis Bergh. Het behoort tot de grootste en belangrijkste kastelen van Nederland. Compleet met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens.