De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

088-5405805

3-daags Culinair genieten arrangement in ’t Monferland

Bij dit 3-daags Culinair genieten arrangement in \’t Montferland is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee met boskoek
  • 2x Overnachting inclusief ontbijt
  • 1x 4-gangen diner bij een van de horecagelegenheden in de nabije omgeving van het hotel
  • 1x 3-gangen diner bij het hotelrestaurant.

Prijs: € 155,00 p.p. 

De prijs van dit 3-daags Culinair genieten arrangement in ’t Montferland is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

3 Dagen

Culinair genieten in Montferland

Het is tijd om uzelf en uw geliefde, vrienden en familie in de watten te laten leggen. In het sfeervolle en gastvrije hotel in Beek zal het u aan niks ontbreken. Het culinair genieten start al bij het ontvangst. U wordt hartelijk ontvangen met koffie/thee en boskoek. Tijdens deze 3 dagen geniet u van een 3-en 4-gangen diner. Het Montferlandse landschap is geschikt om een heerlijke wandeling of fietstocht te maken.

 

Overnachten in luxe

In het moderne 3-sterren hotel kunt u overnachten in een van de luxe en eigentijdse hotelkamers. De hotelkamers zijn voorzien van uitstekende bedden en alle benodigde faciliteiten. De faciliteiten van de kamers zijn: bad of douche, toilet, Wi-Fi, televisie, telefoon en internet.

Bij het hotel kunt u gemakkelijk de auto parkeren en uw fiets veilig stallen. U kunt een tweewieler huren bij het hotel.
Het hotel in het hart van het Montferland biedt alle ingrediënten voor een ontspannen en aangenaam verblijf. U zult zich in het hotel thuis voelen.

Genieten in het sfeervolle restaurant

Het restaurant staat voor gezelligheid, goed en lekker. In het sfeervolle restaurant kunt u genieten van een lunch, buffet of diner. De lunch- en menukaarten van het restaurant bieden voor ieder wat wils.

De producten waarmee gewerkt wordt zijn van hoge kwaliteit. De enthousiaste keukenbrigade bereidt met passie diverse gerechten en de gastheren en- dames serveren met een lach.