De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

088-5405805

2 dagen Fietsen door de Achterhoek – Ontdek de Achterhoek met een mooie fietsroute

Bij dit 2-daags Fietsarrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een comfortabele kamer
  • 1x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een 3-gangen tapasmenu
  • Fietsroute voor een mooie tocht door de Achterhoek
  • Lunchpakket voor onderweg 

Prijs: € 85,00 p.p op basis van een 2-persoonsverblijf in een comfortabele kamer. 
De prijs is exclusief verblijfsbelasting à € 2,95 p.p.p.n.

De prijs van dit 2-daags Fietsarrangement in Zutpehn is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

De Achterhoek fietsend ontdekken

Altijd al benieuwd geweest naar de Achterhoek? De Achterhoek kunt u 2 dagen ontdekken op de fiets. Spring op de fiets en maak met de fietsroute een mooie tocht door de Achterhoek. Tijdens de fietsroute kunt u genieten van een welverdiend lunchpakket. Na heerlijk gefietst te hebben door de Achterhoek kunt in de tapasbar genieten van Spaanse tapas. U overnacht tijdens uw verblijf in een comfortabele kamer. De volgende morgen kunt u onder het genot van een uitgebreid ontbijtbuffet bespreken welke route deze dag op de planning staat. 

Fietsen in een schitterende omgeving

Zutphen is het perfecte startpunt voor het maken van een prachtige fietstocht. U ontvangt in het hotel de fietsroute om een mooie tocht te kunnen maken door de Achterhoek en een lunchpakket. Tijdens de fietsroute kunt u genieten van de schitterende natuur, maar ook een bezoek brengen aan de gastvrije steden. Onderweg kunt op ieder willekeurig moment van het heerlijke lunchpakket genieten. 

Genieten van overheerlijke tapas

In het hotel wordt u in de tapasbar in de Gewelvenkelder hartelijk welkom geheten. Er worden verschillende soorten tapas geserveerd. Wist u dat tapas oorspronkelijk uit Spanje komen? Terwijl u geniet van diverse hapjes, bereidt de kok speciaal voor u de lekkerste Spaanse tapas. U kunt kiezen uit 6 koude en 6 warme tapas en 4 kleine nagerechtjes. In een prettige sfeer kunt u samen met uw partner, familie of vrienden onder het genot van heerlijke tapas bijpraten. Een goed glas wijn kan uiteraard niet ontbreken. U wilt het natuurlijk wel zo beleven als de spanjaarden dit doen.