De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

088-5405805

2 daags Wellnessarrangement met dagje sauna in Wellness Center De Bronsbergen

Bij dit 2-daags Wellnessarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en Montferlandse boskoek of een glas bubbels met een welkomsthapje
  • 1x Overnachting inclusief ontbijt
  • 1x 3- gangen menu, keuze uit: vis, vlees, vegetarisch bij een horecagelegenheid in de nabije omgeving
  • Sauna dag-entree bij Wellness Center De Bronsbergen in Zutphen (of een vergelijkbare Wellness Center)

Prijs: € 87,50 p.p. 

De prijs van dit 2-daags Wellnessarrangement is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Twee dagen helemaal tot rust komen

Ontsnap samen met uw geliefde, vriend/vriendin of familielid uit het drukke dagelijkse leven en geniet van de aangename rust. Het relaxen en ontspannen start bij aankomst in het hotel met een hartelijk ontvangst met koffie/thee of een glas bubbels. U overnacht in een luxe en eigentijdse hotelkamer en geniet de volgende morgen van een heerlijk ontbijt.

In Wellness Center de Bronsbergen dat ligt op 30 autominuten afstand kunt u een dag heerlijk relaxen en ontspannen. Deze dag kunt u in een horecagelegenheid in de nabije omgeving van het hotel afsluiten met een 3-gangen keuzemenu.

Overnachten in een luxe en eigentijdse hotelkamer

In het moderne 3-sterren hotel kunt u overnachten in een van de luxe en eigentijdse hotelkamers. De hotelkamers zijn voorzien van uitstekende bedden en alle benodigde faciliteiten. De faciliteiten van de kamers zijn: bad of douche, toilet, Wi-Fi, televisie, telefoon en internet.

Bij het hotel kunt u gemakkelijk de auto parkeren en uw fiets veilig stallen. U kunt een tweewieler huren bij het hotel.
Het hotel in het hart van het Montferland biedt alle ingrediënten voor een ontspannen en aangenaam verblijf. U zult zich in het hotel thuis voelen.

Ontspannen in een Wellness Center

Op slechts 30 autominuten afstand van het hotel ligt Wellness Center de Bronsbergen. Het wellness center wordt omringd door het Bronsbergenmeer. Een ultieme ontspanning wordt gecreëerd door de kleinschaligheid, gastvrijheid en een hoge kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht

In het wellness center kunt u heerlijk relaxen en tot rust komen in een van de vier sauna's. Er is zelfs een belevingssauna met relaxe muziek. Uit de belevingssauna kunt u met een panorama view uitkijken op de tuin. Tevens vinden er in deze sauna opgietingen plaats. In het stoombad kunt u uw luchtwegen vrij maken. 

Wilt u even relaxen zonder warmte, dat kan in een van de rustruimtes. In de rustruimtes kunt u gerust een powernap doen. Aandacht geven aan uw geest kan in het speciale meditatiehuisje, gelegen in de tuin. Buiten kunt u ook een heerlijke een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad of in de zwemvijver met tamme kooikarpers.