De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

088-5405805

Arrangementen zoeken

Beleef samen met uw familie een gezellige dag in Montferland. In Montferland kunnen jong en oud samen een geweldige dag beleven. Ga met elkaar de competitie aan tijdens de spelletjesmiddag of laat de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin. Maak er een onvergetelijk familieuitje van in Beek.
Bent u binnenkort van plan om in het huwelijksbootje te stappen, maar bent u nog op zoek naar een uitstekende locatie? In Montferland kunt u trouwen op een prachtige locatie. De locatie ligt in het midden van de natuur. Uw trouwdag zal tot in de puntjes worden verzorgd door deze locatie.
Zin om een dagje sportief bezig te zijn? Stap op de mountainbike en maak een schitterende tocht door het Montferlandse landschap. Geniet onder het genot van mooi uitzicht van een lunch. Na een sportieve dag op de mountainbike kunt u genieten van een welverdiende barbecue.
De bosrijke omgeving van Montferland kunt u op de scooter ontdekken samen met uw vrienden of familie. Breng onderweg een bezoek aan een van de best bewaarde en grootste kastelen van Nederland en ontdek de gastvrijheid in de diverse dorpen. Onderweg kunt u onder het genot van een proviand gezellig bijkletsen met vrienden of familie.…
Geniet samen met uw vriendinnen of familie van een dagje uit in Montferland. Te midden van de schitterende natuur geniet u van een overheerlijke high tea. Voor of na genoten te hebben van de high tea kunt u een frisse wandeling maken in de bosrijke omgeving rondom de uitspanning.
Bent u dit jaar aan de beurt om een vriendinnendag te organiseren? Zet de bloemetjes buiten met een workshop bloemsierkunst. Onder het genot van een heerlijke lunch kan gezellig worden bijgepraat. Deze gezellige vriendinnendag wordt afgesloten met een goed glas wijn.
1 Dag
Beleef samen met uw vriendinnen een gezellige weekendje weg in Montferland. Stap samen met uw vriendinnen op de scooter en maak een mooie scootertocht door het Montferlandse landschap. Tijdens de scootertocht kunt u onderweg een stop maken en onder het genot van een uitgebreide high tea gezellig bijpraten.
Verras uw geliefde met een romantisch 3 dagen weg. Overnachten in een modern 3-sterrenhotel, genieten van een candle light diner en ontbijt en het Montferlandse landschap ontdekken. Romantisch genieten in Beek.
Beleef met z'n tweetjes, vrienden of familie een fantastische midweek in Montferland. Tijdens deze midweek kunt u genieten van een 3-gangen menu en diner. Wilt u erop uittrekken, trek de wandelschoenen aan of stap op de fiets en maak een mooie wandeling of fietstocht door het bosrijke Montferland.
5 Dagen
Zin om er samen met een vriendin even tussenuit te gaan? In Montferland kunt u samen op de fiets stappen en door het prachtige Montferlandse landschap fietsen en genieten van de aangename rust. Geniet na een actieve dag in de buitenlucht van een 3-gangen menu.
Geniet samen met uw vriendin/vriendinnen van een 1 nachtje weg in Beek. Onder het genot van een high-tea kunt u gezellig bijpraten. U bent samen met uw vriendin/vriendinnen van harte welkom in Montferland.
Zin om samen culinair te genieten? In Montferland kunt u zich samen met uw geliefde, vrienden of familie 3 dagen culinair laten verwennen. U geniet tijdens deze dagen van een 3- en 4-gangen diner. Voorafgaand aan of na culinair genoten te hebben, kunt u in een van de drie natuurgebieden van Montferland een heerlijke wandeling…
3 Dagen