Menu
Nieuws

Loop stage of studeer af in de Achterhoek

Bent u op zoek naar een stage of afstudeerstage in de Achterhoek? Een groot aantal bedrijven biedt een stageplek aan. Tijdens de stage zal u begeleid worden, maar het belangrijkste is misschien wel dat u zich kunt ontwikkelen binnen het bedrijf. Bedrijven willen jong talent aan zich binden en staan open voor jonge talenten. Met hogescholen en universiteiten is er een goede afstemming.

Dit zorgt voor uitdagende opdrachten voor studenten. De opdrachten voldoen aan de studie-eisen. Voor het bedrijf is een stagiair/stagiaire waardevol.

Vacatureportal

Neem een kijkje op vactureportal. Op deze site wordt een groot aantal vacatures gepresenteerd voor onder andere stages en afstudeeropdrachten.

Toonaangevende bedrijven

De Achterhoek staat bekend om zijn verbondenheid, veelzijdigheid en vindingrijkheid. Intensief werken bedrijven samen en ontwikkelen met regelmaat nieuwe producten of diensten, die wereldwijd bekend zijn. Hierbij kunt u denken aan Shell en Philips. De Achterhoek is meer van het doen dan het vertellen.

[qodef_image_gallery type=”grid” enable_image_shadow=”no” image_behavior=”lightbox” number_of_columns=”four” space_between_items=”tiny” images=”11215,11216,11217″ image_size=”full”]

Innovatiehubs

In de Achterhoek worden er ongeveer 15 innovatiehubs gehouden. Stagiaires en afstudeerders van verschillende bedrijven werken samen en worden begeleid door een hubmanager. Er wordt gewerkt aan innovatief vraagstuk. Voordat er van start wordt gegaan met de opdracht stemt de hubmanager de opdracht af met de opleiding en het bedrijf. De hubmanager zorgt samen met u gedurende de uitvoering dat de opdracht voor beide partijen het gewenste resultaat oplevert.