De Achterhoek

Ontdek de prachtige natuur van de omgeving Montferland. Of u nu wilt wandelen of ontspannen, jong of oud bent, lekker winkelen in Doetinchem. De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden!

Neem ook eens een kijkje op onderstaande websites!

Coulissenland
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
088-5405805
Image Alt

Weekendje Weg

Prettig Weekendje Weg

Zin om een weekendje erop uit te zijn en een andere omgeving te ontdekken? De Achterhoek is een schitterende en diverse omgeving waar genoeg te beleven valt. In de Achterhoek kunt u heerlijk wandelen of fietsen, maar ook ontspannen of culinair genieten. Benieuwd naar de Achterhoek, plan een weekendje weg en ontdek al het moois van de Achterhoek.

Tips om te overnachten?

3-daags Vriendinnenweekend in Lochem: laat u samen met uw vriendinnen verwennen in het sfeervolle hotel. Tijdens dit weekendje weg geniet u met uw vriendinnen van een heerlijke high-tea en 4-gangen diner. In het monumentale pand overnacht u in een boetiek kamer. Ontspannen kunt u in het verwenbad, sauna en spa. Naast heerlijk te ontspannen, kunt u een wandeling maken over de Lochemse bergen.

Stoer mannenweekend met paintball en bierproeverij: beleef met een groep vrienden een geweldig mannenweekend in Lochem. De competitie kunt u met elkaar aangaan tijdens het paintballen. Op de 2e avond geniet u in restaurant Le Défi van 4-gangenmenu. Een gezellige dag kan worden afgesloten met een bierproeverij met hartige hapjes. Na een gezellige avond te hebben beleefd, kunt u heerlijk uitrusten in een sfeervolle boetiek kamer.

Fietsen door de Achterhoek: de Achterhoek kunt u in 2 dagen op de fiets ontdekken. Op de fiets kunt u aan de hand van de fietsroute een mooie tocht maken door de Achterhoek en onderweg genieten van de schitterende natuur. Tijdens de fietstocht kunt u genieten van een lunchpakket. Na heerlijk gefietst te hebben kunt u in de tapasbar Spaanse tapas proeven. In een comfortabele kamer kunt u na een sportieve dag heerlijk uitrusten.

2 dagen golfen in Gelderland: bent u een golfliefhebber of wilt u de golfsport ervaren? Op de golfbaan ’t Zelle of de Keppelse golfclub kunt u een balletje slaan. In een prachtige monumentale villa in Doetinchem kunt u na een sportieve dag op de golfbaan genieten van 3-gangen verrassingsdiner. Na heerlijk overnacht te hebben in een lifestyle kamer geniet u de volgende morgen van een Live Cooking Ontbijt in de kookstudio.

Weekend wandelen in Gelderland: in één van de parels van de Achterhoek, Montferland, kunt u heerlijk wandelen door de schitterende natuur. Wanneer u geen idee heeft welke route u wilt bewandelen, dan kunt u een route uitstippelen door de wandelkaart van het Bergherbos of een wandeling maken over de Montferlandse toppen. Na een heerlijk dag te hebben gewandeld, kunt u genieten van een 3-gangen diner. In de avond kunt u een kopje koffie of thee nuttigen. Uitrusten na een actieve dag kan in een sfeervolle kamer waarbij u fraai uitzicht heeft op de Montferlandse natuur.

Leuke weekendjes weg